:: |
Autor |
Poruka |
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Clan sam ovog foruma od oktobra ( ili bese novembar... ) nema veze, nebitno, nego, nisam ga puno posecivao da budem iskren ( znate kako je kod nas, modemski net, racuni stignu, keva oklagiju u ruke, pa po kuci ) Ali, stvarno mi nikad nije bilo prijatnije ni na jednom forumu. Sad, 'teo sam da ubacim slicicu, i da promenim neke osnovne informacije o sebi, medjutim, kada sve zavrsim, i klicknem na 'posalji', izbaci mi 'server too busy, try later'. Koristim Mozzilu Firefox, i pokusavam vec 2-3 dana da izmenim, al' ne mere... Ako neko ima neki predlog, neku crnomagijsku gatku ili vradzbinu, bilo sta - nek javi. Unapred zahvalan svim komsijama - Dejan aka RomEo_90
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Bas cudno... probaj da to uradis ponovo i kada ti pokaze gresku uradi print screen pa postavi sliku da mozemo da vidimo o cemu se tacno radi jer mislimo da to nije do sajta.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Izgleda da je nesto do mog neta, sad kad sam hteo da attachujem sliku, opet nije htelo.U svakom slucaju, hvala komsija sto si izasao u susret.
|
|
|
|
|
|
okili87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd
|
|
ja imam sličan problem, ne mogu da postavim sliku za avatar. probala sam na sve načine, i preko url-a i preko linka i preko uplouda, ali slika mi se ne pojavljuje na profilu. na onoj stranici za izmenu profila stoji kao 'trenutna slika' - ta slika koju hocu da stavim, ali se na mojim postovima ne pojavljue. šta da radim?
|
_________________ baby when the lights go out I see you |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Veličina slike mora biti maximalno 150 X 200 piksela, možda je u tome problem .
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Koristim i ja mozzila-u i nikada nisam imao takvih problema kao sto ti imas .. e sad .. kao sto rece Queen .. nisi nam rekao koje ti je velicine slika tako da moze tu da ti bude greska .. mada .. ako ti gresku pokazuje koju si rekao da ti pokazuje .. ne vidim kako je u velicini slike bio problem ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
okili87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Sep 2008 Poruke: 41 Mesto: Beograd
|
|
hvala vam, snasla sam se. zapravo, pogresno sam gledala u informaciju kod slike na profilu, tamo pise da je dozvoljena velicina 1024x1024. a kad smo vec kod toga, koja je razlika izmedju avatara i slike na profilu? zapravo, gde se pojavljue ta slika na profilu?
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Klikni na svoj profil (u ovoj paleti, kao sto imas znak da si online, za pm, email, tako postoji i opcija profil) i ispod svih podataka otvara se slika koju si postavila za sliku u profilu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|