www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Izmena Profila - Pomoc pliiiz dobri ljudi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~
::  
Autor Poruka
RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 26, 2008 9:33 am    Naslov poruke: Izmena Profila - Pomoc pliiiz dobri ljudi Na vrh strane Na dno strane

Clan sam ovog foruma od oktobra ( ili bese novembar... Mr. Green ) nema veze, nebitno, nego, nisam ga puno posecivao da budem iskren ( znate kako je kod nas, modemski net, racuni stignu, keva oklagiju u ruke, pa po kuci ) Laughing Ali, stvarno mi nikad nije bilo prijatnije ni na jednom forumu. Sad, 'teo sam da ubacim slicicu, i da promenim neke osnovne informacije o sebi, medjutim, kada sve zavrsim, i klicknem na 'posalji', izbaci mi 'server too busy, try later'. Koristim Mozzilu Firefox, i pokusavam vec 2-3 dana da izmenim, al' ne mere... Ako neko ima neki predlog, neku crnomagijsku gatku ili vradzbinu, bilo sta - nek javi. Unapred zahvalan svim komsijama - Dejan aka RomEo_90

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 26, 2008 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas cudno... probaj da to uradis ponovo i kada ti pokaze gresku uradi print screen pa postavi sliku da mozemo da vidimo o cemu se tacno radi jer mislimo da to nije do sajta.

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 26, 2008 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izgleda da je nesto do mog neta, sad kad sam hteo da attachujem sliku, opet nije htelo.U svakom slucaju, hvala komsija sto si izasao u susret.

okili87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Sep 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam sličan problem, ne mogu da postavim sliku za avatar. probala sam na sve načine, i preko url-a i preko linka i preko uplouda, ali slika mi se ne pojavljuje na profilu. na onoj stranici za izmenu profila stoji kao 'trenutna slika' - ta slika koju hocu da stavim, ali se na mojim postovima ne pojavljue. šta da radim?

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 7:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veličina slike mora biti maximalno 150 X 200 piksela, možda je u tome problem . Question

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 7:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koristim i ja mozzila-u i nikada nisam imao takvih problema kao sto ti imas .. e sad .. kao sto rece Queen .. nisi nam rekao koje ti je velicine slika tako da moze tu da ti bude greska .. mada .. ako ti gresku pokazuje koju si rekao da ti pokazuje .. ne vidim kako je u velicini slike bio problem ..

okili87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Sep 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala vam, snasla sam se. zapravo, pogresno sam gledala u informaciju kod slike na profilu, tamo pise da je dozvoljena velicina 1024x1024. a kad smo vec kod toga, koja je razlika izmedju avatara i slike na profilu? zapravo, gde se pojavljue ta slika na profilu?

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 10, 2008 3:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Klikni na svoj profil (u ovoj paleti, kao sto imas znak da si online, za pm, email, tako postoji i opcija profil) i ispod svih podataka otvara se slika koju si postavila za sliku u profilu Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~ -> Izmena Profila - Pomoc pliiiz dobri ljudi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon