:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Weeeeeeeeeeeeeee moja sekana pametnica ima jos jedan razlog da casti, osvojila je novi spratic Sekana cestitam ti na novom spraticu, polozenim onim silnim cudesima i da, da ne zaboravim cestitam ti sto imas mene Ajde da se ne pravimo sada fine, mile, slatke i umiljate, sve sto ti nije jasno objasnicu ti uz kaficu cim prestanes smrcati Ljubim te
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Sekana fajaaaaaaaa ma ima da odsečem ovaj nos, ionako ničemu pametnom ne služi, samo za kijanje je dobar
Jedva čekam da budemo "fine, mile, slatke i umiljate" u kafiću, pa da nam stigne kafa sa puno šlaga (ukoliko konobar ne zaboravi da donese ) hehehe! jubim!
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
jupiiiiiiiiiiii za vidovitu koleZinicu pre svega za pređeni spratić ali i za to što imaš koleZinicu učiteljicu idemo dalje, kiss
a evo par poklončića; prvo pasulj, da promenimo onaj stari onda nova kugla, red je da i nju promenimo
i još par sitnica...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Cestitam ti SonikLady,samo napred u nove pobede i nove spratove
I da se druzimo i dalje
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
svaka cast Koleginica, samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Cestitke i od mene....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
@Boky hvala ti puno
@vidovita kolezinica Jecika eeeee hvala ti puno na obnavljanju opreme, da znaš da je ova moja već počela da štuca, nikako pročitati budućnost kako treba jel idemo zajedno na sastanak proročica?
@Nesho79 hvalaaa, naravno da nastavljamo druženje i dalje
@Sascha336 hvala kolega
@katarinaa85p hvala ti na čestitkama
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
čestitam i ja.... al stiću ja tebe.... he he (jednog dana)
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitke , cmokic
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Cestitam...Samo naprijed!!Kiss
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
@David 1986 nisi daleko, još samo malo hvalaaaa
@dameski hvala ti puno, kiss od srca
@marijana23 hvala ti kiss
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|