www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Upooomoc....
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 31 Jan 2008
Mesto: belgijaaa

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 4:55 pm    Naslov poruke: Upooomoc.... Na vrh strane Na dno strane

narode virus mi je s**bao kompjuter...nemam vise msn Sad dajte molim vas neki link za download free msn-a neki noviji tip. pliiiizzzz Crying or Very sad

tu gde ljubis, koza puca

Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne razumem .. kako možeš na kompjuter ako imaš virus ..

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boki vjeruj mi da nemam pojma Crying or Very sad sinoc sam normalno ugasila komp ali danas kada sam upalila nije imalo nicega...ni mojih slika ni pjesama ni dokumenata... poslije sam nasla ali sve je bilo u nekom nepoznatom formatu pa sam morala opet instalirati neke programe.... ali ok je hvala bogu nasla sam neki messenger mada nije nestooo star je puno ne znam koja je verzija 4.5 cini mi se...

tu gde ljubis, koza puca

zato pazi kome zavidis

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

4.5 je sasvim solidna verzija koju mozes da koristis .. znaci sad je sve u redu ?

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...ali mi je malo komp spor Very Happy mnogo trazim jel da Very Happy imala sam prije neku bolju verziju pa mi je malo neobicno ovu sad koristit Very Happy

tu gde ljubis, koza puca

zato pazi kome zavidis

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
dajte molim vas neki link za download free msn-a neki noviji tip.

Zabranjeno je linkovanje. Zato - googlaj, ukucaj 'MSN messenger' i sve je rešeno Wink

Hellbringer
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 113

Datum registracije: 30 Maj 2007
Mesto: za sankom

japan.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slatkica-be je napisao/la sledeće:
boki vjeruj mi da nemam pojma Crying or Very sad sinoc sam normalno ugasila komp ali danas kada sam upalila nije imalo nicega...ni mojih slika ni pjesama ni dokumenata... poslije sam nasla ali sve je bilo u nekom nepoznatom formatu pa sam morala opet instalirati neke programe.... ali ok je hvala bogu nasla sam neki messenger mada nije nestooo star je puno ne znam koja je verzija 4.5 cini mi se...

Vidi ovako.
Moguc uzrok tvog problema je spyware ili cak trojan koji je obrisao to sve, ali ako kazes da je sve na svom mjestu onda je vjerovatno spyware.

Poslacu ti na PM linkove (ako nije zabranjeno,ako jeste onda nikom nista) za programe kojima se stitis od spyware (spijunskih programa) i slicnog smeca koje se nakupi tokom surfanja internetom.

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 28, 2008 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja mislim da je spyware.ajd posalji mi..moj mail imas pa cu ja cekat...pozzic

tu gde ljubis, koza puca

zato pazi kome zavidis

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 28, 2008 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obzirom da je član iznad tebe banovan, i ne verujem da je u mogućnosti da vidi tvoj post, poslala sam ti PP sa par stvari što bi mogle da ti pomognu Wink

milicik
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 28, 2008 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovako
1. Da li imas neki antivirus, ako nemas skini kaspersky i pretrazi ceo komp.
2.Kada to uradis skini program koji se zove HijackThis i klikni da ti napravi log
kopiraj ga ovde i da nadjemo tog crva New Evil
3.Uzmi skini CCleaner obrsi cookes i slicno sto je nepotrebno
4. start/all programs/Accessories/System Tools/i pokreni defrefamet program
To je to Wink

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 2:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sacuvaj sve sto zelis da sacuvas od slika, programa, muzike, i ostalih fajlova, na drugi hard disk, usb memoriju ili na cd/dvd.
Ako nemas CD sa drajverima, onda skini program Driver Genius Professional program i sa njim ces uspeti da izvuces sve drajvere koji su potrebni za tvoj PC.

Posle sve toga, ocisti sistem tj. uradi format i instaliraj OS, antivirus i ostale potrebne programe koji su tebi potrebni.

Onda nadji program Acronis TrueImage, pa se javi nama ti objasnimo sta da radis sledece. Tako u slucaju ako opet nesto ode sa sistemom, ne moras se zezati dva sata.

Ako ti nesto nije jasno ili ne znas da uradis sve to. Ti onda pitaj nekog od prijatelja ako se razume da ti to sve uradi. A ako ni oni ne znaju, onda se javi ovde, pa cemo polako na ta naaaane da objasnimo, kako, sta, gde, kada i zasto. Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ili umesto svega navedenog gore nadjes program Norton ghost i instaliras sistem, napravis ghost file i onda se ponovno dizanje sistema svodi na 4 minuta posla.

We walk around just playin' the violin behind you

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Upooomoc.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon