:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Ako moze bez onoga mojoj?
Ok, ajmo ljudi sta cekate, ko ce prvi da pocne?
Ko ce da povede kolo Miloje?
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hah, daaaaaaaaaaaaa prEdruzhujem se i ja ovom veselju uz pesmicu Tike, tike, tacke...
Mislim, sad vishe nema vracanja, sad ste seke.
Kah, da se malo uozbiljim...
Jm... poklonicu uz to josh neshto... samo se ne vidi.
Nishta, nadam se cenjena i poshtovana koleginice ~SonicLady~ da me necesh odma na derbi da ja, kojim sluchajem, sudim - kad vec ne mozhe neko drugi.
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Hah, daaaaaaaaaaaaa prEdruzhujem se i ja ovom veselju uz pesmicu Tike, tike, tacke...
Mislim, sad vishe nema vracanja, sad ste seke.
Kah, da se malo uozbiljim...
|
Zasto, pa u pravu si bio, njih dve su seke, a...
Jel smem da kazem? Ne mogu , ovo je jace od mene...
A ja i Alexns smo pasenozi!!!
Gotovo je , sad sam ugasio, olaksavajuca okolnost mi je to sto " ko priznaje pola mu se prasta"...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ijaoooooo moj kutak sad imam svoje ćoše ovdI faja puno sekana a pesmica je pun pogodak, kao da si me stavila u vremensku mašinu i vratila dooosta godina unazad
kolega Baraba, ništa se ti ne brini, će da nađemo zamenu, neka drugi trče po terenu a mi ćemo da posmatramo iz lože
@Napoleon ako povedeš još jedno kolo, dobićeš još 1 teglu domaćeg ajvara
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
Znas li koju pesmu pesmu slusam sada???
Sta mislis, evo prvi put sam je sad cuo, da ne poverujes kakav tekst!!!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Otkrij nam tajnu
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
Ej, ne vjeruje
srce pameti
ej, pa me tjera
tamo gdje si ti
Posle nek mi kaze neko da postoje slucajnosti...
Svidja l iti se ova stvar???
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Sve može, samo da se igra i peva... nema spavanja
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
Jel ti se svidja ? Ozbiljno te pitam!
Sve je tacno sto kaze, sve...ova stvar
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Srce nikad ne veruje pameti, ne mogu se više složiti najozbiljnije ti kažem da pesmica odgovara
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
|
|
osoba ispod mene vise voli tamburase ili trubace???
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> .:::Kutak posvecen mojoj sekani ~SonicLady~:::. |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4 sledeća |
Strana 1 od 4 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|