:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Novosadska snajka jurisa u visine Cestitam ti na novom spraticu i zelim da te uskoro vidimo u top 10 posters Sve najbolje i samo napred
p.s. juce je ovaj deo foruma bio zakljucan pa ti niko nije mogao otvoriti cestitku, sto ne znaci da te ne vole
nextajox je napisao/la sledeće: | pitam se dal je neko video da sam presla sprat |
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Iskrene cestitke.......
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Desetar Konj Anik se javlja na dužnost.
Dozvolite mi da se obratim...
Hvala
Dakle, Vojnik (kako ono biješe ženski vojnik - da nije vojnica ) prve klase Next Ajox je jučer, 16. aprila 2008 godine, uspjela uz nadljudske napore, i srećom bez velikih žrtava (par izlizanih cipela i nekoliko slomljenih štikli), uz velike gubitke neprijatelja, uspjela je osvojiti 19 sprat. Pošto se ne zna koji je cilj našeg osvajanja još, Vojnik Next Ajox je krenula dalje u osvajanje novih teritorija (spratova). Drugarice i drugovi, mislim da je jedino pošteno da joj čestitamo za ovakav uspjeh i uz znanje i smelost vojnika Ajoxa, znamo da če dogurati još daleko.
Čestitam!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Draga Nextice čestitam ti od srca...
Šaljem ti poljubac veliki
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Evo i ja se pridruzujem cestitkama..Samo naprijed Veliki kiss
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
Dedda Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
свака част...браво...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
čestitam ti nextice ..... sram me
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Bravo.. samo pici napred lepotice
svaka cast
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jeste, jeste, niko nije video... svi smo se dogovorili da ne pishemo, chisto da vidimo kako ko reaguje.
Shalu na stranu, tefter i plajvaz u ruku.
Pochinjem...
Verovatno se nekada pitamo zashto smo ovde gde jesmo... verovatno.
Evo sada smo u novom delu foruma, pitam se samo zashto...
Kako god, chestitke povodom jubileja, bolje recheno, predjubileja.
Da nas bude josh vishe chestitalaca - bice samo da obavestim ljude da je dosta zezanja.
Ukratko: Chestitam od srca.
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Cestitam i ja
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|