:: |
Autor |
Poruka |
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
GODI MI POREĐENJE SA JELENOM KARLEUSOM,ALI ONA JE SAMO FOTOMODEL
Novopazarka Amela Husović bavi se pjevanjem već pet-šest godina.Ova atraktivna crnka,zanosnih oblina,koja živi u Beogradu,potječe iz muzičke porodice.
-Otac mi je bio harmonikaš,od njega sam naslijedila gen za muziku.Mada sviram nekoliko instrumenata,odlučila sam da se bavim pjevanjem.Počela sam da nastupam po kafanama i klubovima u Srbiji kada sam navrsila 18 godina.
Prve savjete sam dobila od oca,koji mi je rekao da je pjevanje lijepo zanimanje,ali moram voditi računa s kim sarađujem,gdje pjevam i sa kim se družim.Inače,u suprotnom ''može me pojesti mrak''.Svi očevi savjeti su mi stalno pred očima i do sada nism napravila nijedan pogrešan korak-priča Amela.
Ipak,i pored svih očevih upozorenja,Amela je napravila jednu grešku.
-Znam na šta ciljate.Nisam do sada izdavala 2-3 albuma.Ali,mislim da nisam pogriješila.Pjevajući u kafani ispekla sam zanat,a u isto vrijeme tragala za dobrim saradnicima.Moji prijatelji su mi predlagali da se za pjesme obratim M.Tucaković,rekli su da je ona odličan autor i da su mnogi pjevači uspjeli zahvaljujući njenim pjesmama.Ali,kada sam čula kako Marina ''dere'' pjevačice,odustala sam.
Ipak,imala sam sreće da upozna tekstopisca Biljanu Vujović iz Beograda,za koju su mi rekli da ima odlične pjesme,ali da ih manje naplaćuje.Em su dobre,em su jeftinije,a efekat je isti,rekli su mi.Ona stanuje blizu mene,u beogradskom naselju Miljakovac,otišla sam kod nje i brzo smo se dogovorile.
I plod takve saradne je novi album koji je počeo da se krčka.Na novom CD-u,Amela tipuje na pjesme ''Seks bomba'',''Navika'' i ''Jeftin parfem''.
I
ako iza sebe nema veliki pjevački staž,Amela se može pohvaliti da je do sada pjevala po svim bivšim jugoslovenskim republikama.
Osim u Srbiji gostovala je u Makedoniji,BiH,Crnoj Gori,Hrvatskoj,Sloveniji,Austriji,Njemačkoj...
''Seks bomba'',kako je sada prozivaju,osim toga što ima zanosne obline,odlično pjeva.
-Iako je spoljni izgled jako bitan,mislim da je još važnije da dobro pjeva.Bog mi je dao i jedno i drugo,zato sam mu zahvalna.Mnogi me sada upoređuju sa J.Karleušom.Priznajem da mi to godi,vidim da je Jeca vrlo zgodna,možda najzgodnija na našoj estradi.Ali,ona je dobra samo kao fotomodel i ništa više.
Međutim,kad bi znala još da pjeva,gdje bi joj bio kraj-tvrdi Amela,koja je spotom ''Seks bomba'' već zaludjela mnoge ljubitelje dobre pjesme,pripadnike jačeg pola.
IZVOR:EXPRESS
|
|
|
telulu Upućeni član
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Al je sva operisana
Bas grozna je,nista nema pravo u njoj
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
samo ljubomorni mogu da kazu da nije zgodna i da ne izgleda full. lijepa je, zgodna, ali je preterala sa silikonima.
glas: nije los
izgled: extra
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
izvinte molim vas, odoh da povratim pa se vraćam
EDIT: vratio sam se, ovo je horor, dajte molim vas, pa imat ču more od nje
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Pa dobro sta je ovo?Neki vic?
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*
|
|
Pa kad je ovako na ovim slikama ruzna mogu mislit kakva je onda uzivo...Pjesma joj je nigdje veze...Ja sam sexy sexy bomba hahaha to mozda samo ona misli
|
|
|
|
|
|
mdy89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jul 2009 Poruke: 20
|
|
Ovo me baš zaprepastilo kad sam prvi put vidjela. Ali cura poprilično lijepo pjeva.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Izvinite ljudi, je li ovo neka šega, dajte molim vas Čitajući postove, pogotovu njenu izjavu, ja sam mislila da ta djevojka makar zna pjevati, ovo je zaista teror za uši, mislili vi šta hoćete, ovo se ne zove muzika, ovo je...horor čisti. Ma zaista me ne zanima kako izgleda, moje su uši podnijele tek prvi stih i u šoku sam toliko da 'ladno pišem ovaj post, čak se ne izvinjavajući onima kojima ovo odgovara. Iskreno, prvi put čujem i vidim dotičnu osobu, a fala Bogu i poslednji. Ovo je čisti terorizam.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|