:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ajde odresite kesu i saljite poljupce na sve strane Dakle, kome saljete poljubac?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C
|
|
Pa,ajde ja na sve strane.....pa ko uhvati.....neka vrati..........
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Uzvracam mojoj najvecoj inspiraciji (i to bez ubacivanja i uletanja )
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Ljubim svoju decicu .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ljubac jeci i Ani. Narochito Ani, joj kako pichi po Engleskom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Saljem poljubac.......Cox..........
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Šaljm jedan veliki cmokić za katarinu...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
|
|
|
Uzvracam Daji.............
|
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
svima ovdje.... a mogo bi i daji 23 puta
|
|
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Uzvraćam davidu 1986 puta...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
|
|
|
Saljem....blesavom sloncetu..............
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|