:: |
Autor |
Poruka |
kleoluda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Mar 2008 Poruke: 8
|
|
iskreno cure, koliko imate viska kg, i da li ste u namjeri da ih eliminisete? dolaze lijepi dani i nikom nije prijatno vidjeti salo,kojke viri sa svih strana
nije mi lako....ja imam negdje oko 10 i trenutno sam na provjerenoj dijeti a krepah od gladi ne pitajte...podijelite sa mnom vasa iskustva bicu vam zahvalna
|
_________________ ,,ako izgubis srecu,ne placi,okreni se oko sebe i vidjeces nesto sto je vece i od srece,, |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa sad sve zavisi ko koliko smatra da je visak..
ja na primer bi skinula jedno 4 kg minimum a max 8
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
imam mozda, 2-3 kile viska, mozda ne bih da ih skinem ali nameravam da se zategnem, uz pomoc vezbi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
nema to puno veze sa debljinom, nego sa zategnutošću kao što veli dameski, ja imam 49 pa opet sam mlitava
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | nema to puno veze sa debljinom, nego sa zategnutošću kao što veli dameski, ja imam 49 pa opet sam mlitava |
ti si sestro premrsava, i promasila si temu
mislim da bi trebala da se ugojis
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Promašila sam temu iz razloga što - da, pokušavam da se ugojim ali geni su čudo
Nemojte cure misliti da je najteže smršaviti, još je teže ugojit se...
Ali htjela sam se upisati da se javim da imam i ja salo i celulit!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | Promašila sam temu iz razloga što - da, pokušavam da se ugojim ali geni su čudo
Nemojte cure misliti da je najteže smršaviti, još je teže ugojit se...
Ali htjela sam se upisati da se javim da imam i ja salo i celulit! |
na 49 kila to nije salo vec koza visi
e, prosla sam ja sto sta kao ti, tako da znam o cemu pricam...i znam kako je tesko ugojiti se...ali za tvoje zdravlje koje je najprece, jedi
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | pokušavam da se ugojim ali geni su čudo Neutral Neutral Neutral |
Pričaj mi o tome, sestro slatka
Svakog neka boljka muči...No, da ne zauzimamo mesto offtopicom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
Posto sam ceo zivot trenirala i imam veliko iskustvo sa dijetama takodje, moram da kazem da je najveca glupost misliti da ces super izgledati ako nista ne jedes. Treba samo izbaciti jelo posle sest i ubaciti neke fizicke aktivnosti, najpozeljnije je trcanje. A dijete - sve, ali SVE imaju jo-jo efekat! Sedet i mrsaviti nikako ne moze da bude zdravo, mislite o tome!
|
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
ne znam,imam sigurno negde od 7-10 kg viska ,moja kilaza se stalno menja izmedju 7 i 10 kg viska,i naravno da bih volela smrsati.radim na tome svaki dan.pretrposleg leta sam dooosta smrsala,ali bilo je bas tesko.nista nisam jela,samo sam trcala...umirala od gladi i trcala i onda sam se za vreme zime ugojila i sada trcim,ali jedem normalno,samo sam izbacila hleb i slatkise.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ja se kao sve kanim da se bacim na neku dijeticu.nikako ne nameravam da umrem od gladi niti da srozam svoju krvnu sliku,tako da cu najverovatnije probati nesto zaista provereno,a to za taj efekat je ipak najbolje posetiti nutricionistu.
ispiti me cekaju,tako da nemam nameru da maltretiram organizam. umerena ishrana
(citala sam dosta o onoj un dijeti, neki delovi cele te price mi se svidjaju). npr jedan dan na vodi (za ciscenje organizma od toksina-e to mi treba jer sam pusac)
e,sad ako neko zna neki nacin detoksikacije neka podeli sa nama. Ja sam rada da cujem.
najbolja dijeta" probusena kasika i ishabane patike"
|
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
:LOL: je napisao/la sledeće: | ja se kao sve kanim da se bacim na neku dijeticu.nikako ne nameravam da umrem od gladi niti da srozam svoju krvnu sliku, |
ali se kanis,izgleda kao i ja...
tako samo ja.izdrzim neko vreme,skinem 2,3kg...ne jedem mnogo i vezbam,ali onda mi to dosadi i pocnem da jedem cokoladu...i onda dodam 4kg i tako se vrtim u krug jedno deset godina. a sto se krvne slike tice,ne moram da se brinem,vec je u jako losem stanju,tako da...mislim da ne moze biti gore
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|