www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

koliko imate viska kg i da li zelite da smrsate???
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
kleoluda
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 16 Mar 2008

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:36 pm    Naslov poruke: koliko imate viska kg i da li zelite da smrsate??? Na vrh strane Na dno strane

iskreno cure, koliko imate viska kg, i da li ste u namjeri da ih eliminisete? dolaze lijepi dani i nikom nije prijatno vidjeti salo,kojke viri sa svih strana Idea

nije mi lako....ja imam negdje oko 10 i trenutno sam na provjerenoj dijeti a krepah od gladi ne pitajte...podijelite sa mnom vasa iskustva bicu vam zahvalna

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad sve zavisi ko koliko smatra da je visak..
ja na primer bi skinula jedno 4 kg minimum a max 8

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam mozda, 2-3 kile viska, mozda ne bih da ih skinem ali nameravam da se zategnem, uz pomoc vezbi

" I know the way to fuck them all...."

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema to puno veze sa debljinom, nego sa zategnutošću kao što veli dameski, ja imam 49 pa opet sam mlitava Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
nema to puno veze sa debljinom, nego sa zategnutošću kao što veli dameski, ja imam 49 pa opet sam mlitava Wink

ti si sestro premrsava, i promasila si temu Laughing

mislim da bi trebala da se ugojis Confused

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Promašila sam temu iz razloga što - da, pokušavam da se ugojim ali geni su čudo Neutral Neutral Neutral
Nemojte cure misliti da je najteže smršaviti, još je teže ugojit se...

Ali htjela sam se upisati da se javim da imam i ja salo i celulit! Razz Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Promašila sam temu iz razloga što - da, pokušavam da se ugojim ali geni su čudo Neutral Neutral Neutral
Nemojte cure misliti da je najteže smršaviti, još je teže ugojit se...

Ali htjela sam se upisati da se javim da imam i ja salo i celulit! Razz Mr. Green

na 49 kila to nije salo vec koza visi Mr. Green

e, prosla sam ja sto sta kao ti, tako da znam o cemu pricam...i znam kako je tesko ugojiti se...ali za tvoje zdravlje koje je najprece, jedi Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
pokušavam da se ugojim ali geni su čudo Neutral Neutral Neutral

Pričaj mi o tome, sestro slatka Rolling Eyes

Svakog neka boljka muči...No, da ne zauzimamo mesto offtopicom Razz

MaikoDoll
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Apr 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Posto sam ceo zivot trenirala i imam veliko iskustvo sa dijetama takodje, moram da kazem da je najveca glupost misliti da ces super izgledati ako nista ne jedes. Treba samo izbaciti jelo posle sest i ubaciti neke fizicke aktivnosti, najpozeljnije je trcanje. A dijete - sve, ali SVE imaju jo-jo efekat! Sedet i mrsaviti nikako ne moze da bude zdravo, mislite o tome!

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 23, 2008 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam,imam sigurno negde od 7-10 kg viska ,moja kilaza se stalno menja izmedju 7 i 10 kg viska,i naravno da bih volela smrsati.radim na tome svaki dan.pretrposleg leta sam dooosta smrsala,ali bilo je bas tesko.nista nisam jela,samo sam trcala...umirala od gladi i trcala i onda sam se za vreme zime ugojila i sada trcim,ali jedem normalno,samo sam izbacila hleb i slatkise.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se kao sve kanim da se bacim na neku dijeticu.nikako ne nameravam da umrem od gladi niti da srozam svoju krvnu sliku,tako da cu najverovatnije probati nesto zaista provereno,a to za taj efekat je ipak najbolje posetiti nutricionistu.
ispiti me cekaju,tako da nemam nameru da maltretiram organizam. umerena ishrana
(citala sam dosta o onoj un dijeti, neki delovi cele te price mi se svidjaju). npr jedan dan na vodi (za ciscenje organizma od toksina-e to mi treba jer sam pusac)

e,sad ako neko zna neki nacin detoksikacije neka podeli sa nama. Ja sam rada da cujem.

najbolja dijeta" probusena kasika i ishabane patike" Wink

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
ja se kao sve kanim da se bacim na neku dijeticu.nikako ne nameravam da umrem od gladi niti da srozam svoju krvnu sliku,

Laughing ali se kanis,izgleda kao i ja... Mr. Green
tako samo ja.izdrzim neko vreme,skinem 2,3kg...ne jedem mnogo i vezbam,ali onda mi to dosadi i pocnem da jedem cokoladu...i onda dodam 4kg Rolling Eyes i tako se vrtim u krug jedno deset godina. Neutral a sto se krvne slike tice,ne moram da se brinem,vec je u jako losem stanju,tako da...mislim da ne moze biti gore Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> koliko imate viska kg i da li zelite da smrsate??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon