:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
U ovom gradu sam bio prošlo leto i mnogo mi se sviđa ..
Evo šta sam našao na Wiki-ju u vezi Atlante ..
-=-=-=-=-=
Atlanta je grad u Sjedinjenim Američkim Državama i glavni grad države Džordžija.
Jugo-istočna država, severno od Floride, južno od Severne Karoline, Južne Karoline i Tenesija, istočno od Alabame. Sa svoje istočne strane izlazi na Atlantski okean.
Atlanta je zasigurno uzor svetskim gradovima koji se susreću sa rapidnim širenjem, rastom populacije i komercijalnim razvojem. Njen razvoj započeo je početkom 19. veka ali je većim delom uništena tokom Građanskog rata. Ipak grad je obnovljen i ubrzo je postao glavni grad Džordžije. U 20. veku Atlanta je bila sedište Američkog pokreta za građanska prava.
Jedan od nadimaka grada je i "Grad feniksa", a povezan je sa njegovim brzim oporavkom posle rata.
U Atlanti su 1996. godine održane Olimpijske igre. Atlanta je sedište više od 50 najvećih svetskih kompanija, uključujući Koka-kolu, Si-en-en i avio kompaniju Delta.
-=-=-=-=-=
Sutra ili kad god budem mogao ću postaviti svoje slike a za sada evo vam par slika koje sam nasao na internetu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|