:: |
Autor |
Poruka |
NebaBeograd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2008 Poruke: 2

|
|
Pozdrav svima! Ja sam nov na ovom forumu i trazim jednu pesmu - "Glorija" od Van Goga. Vidim da su na sajtu okaceni svi albumi Van Goga i da se na njihovom prvom albumu (na kome Djule nije pevao) iz 1986. nalazi pesma "Glorija", medjutim ova pesma koju ja trazim je iz kasnijeg perioda (kraj '90-ih, pocetak 2000-ih). Secam se i spota, tu glumi onaj nas poznati kaskader koji je nesrecno nastradao pre nekoliko godina na jednom beogradskom mostu. U svaom slucaju refren je nesto "Glorija - o tebi pevam ja" (tako nesto), a na kraju se rfren menja u "Glorija - she makes me feelallright" itd. Mozda se pesma vec nalazi medju ponudjenim ali se ne zove "Glorija" nego nekako drugacije pa zato ne mogu da je nadjem. Ako neko moze da mi pomogne i kaze kako se zove ta pesma bio bih mu zahvalan.
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Pesma se zove Tanka nit i nalazi se ovde.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
NebaBeograd Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Feb 2008 Poruke: 2

|
|
Jeste, to je ta pesma, hvala na pomoci.
Da li znas gde bih mogao naci reci pesme "Dolina suza" od Sanje Ilica i Balkanike?
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Jedna molba - obzirom da pravila tako nalažu, ostavi e-mail da bi ti pesme koje budeš možda ubuduće tražio bile lakše poslate
I još dve stvari: kad tražiš tekst neke pesme da ti bude poslat, možeš postaviti pitanje u ovoj temi http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=3417 a ako tražiš naziv pesme ili nekog izvođača onda pitaj ovde http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891
to bi bilo to, unapred hvala na razumevanju i saradnji
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Pesma koju trazis ce biti kod tebe u kratkom roku. Sanja Ilic & Balkanika i "Dolina suza" krecu ka tebi!
Uzivaj!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|