www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

* Nasa draga Idealno_losha na 30.000 *
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 5:13 pm    Naslov poruke: * Nasa draga Idealno_losha na 30.000 * Na vrh strane Na dno strane

E pa eto meni prilike da ti otvorim cestitku i to sa zadovoljstvom Razz
Iskrene cestitke na ovoj zavidnoj cifri Wink

Nadam se da ovo nije poslednja cestitka koju ti otvaram,tj. nadam se da onaj lep post na tracu nije bio poslednji koji si upisala na domacem!!! Razz

Ljubim te!!!

Flower1985
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 29 Sep 2007

russia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja nadam se da ovo nije poslednja cestitka! Cmoki! Cmok! Cmok!

Draga moja Idealna Losa, mila moja, cestitam!

Ljubim te!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, draga Idealna. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam lipotice nasa Wink

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa gde ti bezis draga koleginice? Razz
Letis ti visoko, jakoooooooo visoko!
Zelim ti sve najbolje i samo tako nastavi, nemoj da se zaustavljas!
Ali molim te, nemoj da zaboravis nas sledeci tajni zadatak u italiji Razz
Evo i da se malo zasladis Very Happy

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oooo vidi vidi ovo je lijep broj, svaka cast, I. Lo, svi ti zavidimo..... Mr. Green

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Heej, lijepa, 30tisuća, prekrasno, čestitam ti bleso

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 35

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti od srca:D

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskrene čestitke za 30. spratić, svaka čast... Wink
Šaljem ti 30000 cmokića Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bojim se da je ovo zadnji put da ču ti čestitati. ko zna očeš li uopšte čitati ovo...

Šta da kažem, super si, iskrena si, djevojka koja mi je jako draga, Splićanka srcem i dušom. Ko sve Dalmatinke, ljepa, i vesela. 30000 postova zezancije pa i ozbiljnosti, ali uvjek iskreno. To sam cijenio kod tebe i cijenit ču i dalje.

Čestitam smišna moja Wink

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 02, 2008 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke cici iz Splita

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 03, 2008 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja Idealna , hvala ti sto postojis , hvala ti sto si tako dobra i postena a u isti mah luda , zabavna i veoma pozitivna osoba!Jako si mi prirasla k srcu i najvise na svetu bi volela da se upoznamo i uzivo Very Happy To bi bilo ludilo Razz Mr. Green !

Sta vishe reci osim......VT Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> * Nasa draga Idealno_losha na 30.000 * Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon