:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Na istom mestu nasa kafanica
Castimo, castite se
Uzivajte!!!
ps. ostavite novcanik kuci
Svi koji zele biti konobari u nasoj "svastari" neka se jave nekome od moderatora da ih upise u ovu teme
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
Ooooooooooooooo bre koleginice jel si ti to otvorila novu kafanu, gde su kolači ti fale bre
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Doslo vreme da se osvezi, uvede klima za ove toplije dane Eno kolaci na trecoj slici ima sa desne strane cini mi se i nesto slatko
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Dobro vece dobri ljudi ja se vrno
|
|
 |

|

|
|
Hehehe sve ok koleginice, nego šta beše sa bojanovom starom kafanom jel lock
Gde si Nesho bre, šta ima
|
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Evo me brate,bio u gradu razvalio se kao uh
Brate ovo ti je ista kafana,samo je otvara ko stigne i ko je tu u tom trenutku
|
|
 |

|

|
|
picasso 01 teme se osvezavaju posle odredjenog broja strana, tako da je i ona kafanica otisla u arhivu sada imate ovu za druzenje dok i ona ne odradi svoje pa je zameni neka druga
|
|
|
|
 |

|

|
|
Znam ja to škorpijice, daj bre gazdarice da nešto trgnemo za novu kafanu
I znači Nesho odvalio si skroz, pa šta ima u gradu brate ima li šta zanimljivo
|
|
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
dobro jutro
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Imali koga?
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Dobro jutro vidi vidi promena dekora u kafani ajmo po jednu kaficu pa na posao
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Dobro jutro sweelady! Sad si ustala? Ja nemam pojma kakva je bila ranije kafana, davno sam bila ovde!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|