:: |
Autor |
Poruka |
pure Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 69
Datum registracije: 08 Mar 2008 Poruke: 3
|
|
Sta mislite da li je eurosong, i rezultati na njemu odraz kvaliteta muzičkih numera ili je i tu u pitanju politika
|
_________________ pozdrav!PURE |
|
|
|
|
besplatnirum Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2006 Poruke: 5
|
|
mislim da je to u sustini jedan veliki kic.Pesma samo treba da bude upecatljiva
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne znam sta da kazem, naravno politika ako nije upletena onda je ljudi sami uplicu..
a imam utisak da nas narod jedino to shvata za ozbiljno..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ma krš nad krševima. Ne valja ništa. Sve neke tra-la-la pesmice. Udri me do zore. Bitno je da pesma lako ulazi u uši i ništa drugo. Čitao sam prevode tekstova ovogodišnjih kandidata i pao sam u šok. Kakve su ono gluposti...
Naravno, čast izuzetcima. Ono što je Lordi odradio je stvarno za svaku pohvalu...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
A volin gledat Eurosong.. To je ipak jedina manifestacija u kojoj sudjeluje većina država. Pa je lipo pogledat i čut neke nove riči, jezik i slično. No ove godine ( a i prosle) Hrvatska pjesma za Eurosong je ajme meni!!! Katastrofalna... Veze, veze i namištanja .. Tužno ali istinito. No tješi me da ipak nismo najgori, Slovenija i CGora su u rangu istome No moran priznat da je prošlogodišnji moj favorit bila Marija i da jednotavno mi je predrago šta je pobijedila. Iman njuh za odabrat pismu koja će pobijedit..a kako će bit ove godine vidićemo.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
pure je napisao/la sledeće: | Sta mislite da li je eurosong, i rezultati na njemu odraz kvaliteta muzičkih numera ili je i tu u pitanju politika |
Da mi je vidjeti gdje to politika nije upletena? Pogledajmo samo na primjeru onoga što se "dogodilo" prošle godine... Neću u detalje...
trriper je napisao/la sledeće: | Ono što je Lordi odradio je stvarno za svaku pohvalu... |
Slažem se, od kako pratim Eurosong, jedino će mi Lordi ostati u pamćenju! I svatko tko se pojavi na Eurosongu sa nečim novim zaslužuje pohvalu. Mislim da smo već siti žalopojki, odnosno pjesama na isti kalup... Svake godine - sve dosadnije...
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Citat: | pure je napisao/la sledeće:
Sta mislite da li je eurosong, i rezultati na njemu odraz kvaliteta muzičkih numera ili je i tu u pitanju politika
Da mi je vidjeti gdje to politika nije upletena? Pogledajmo samo na primjeru onoga što se "dogodilo" prošle godine... Neću u detalje... |
Kako mislis ono sto se dogodilo prosle godine?Na sta tacno mislis?
Inace, Evrovizija je sve gora i gora, sve gore pesme se salju na Evroviziju, ali je i dalje velika cast pobediti i dovesti Eurosong u svoju zemlju
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
milica.saska je napisao/la sledeće: | Kako mislis ono sto se dogodilo prosle godine?Na sta tacno mislis? |
Rado bih ti objasnila, ali vidim da piše u pravilima (mrzim ih) da su zabranjene bilo kakve rasprave o politici. Pssssst, ulizujem se "šefovima".
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Ok, nekom drugom prilikom
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Colonyash Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2007 Poruke: 32
|
|
Mislim da je "Molitva" jedna od rijetkih pjesama koja je bas zasluzeno pobijedila. Inace pobijedjuje dobar scenski nastup.
A inace nemam bas neko posebno misljenje o Evroviziji...
|
|
|
|
|
|
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
volela sam uvek da je gledam onak nije los muzicki dogadjaj medjutim postoji tu mnogo razloga zasto mi se ne svidja al` ne bih da duzim o tome toliko sve u svemu neka zlatna sredina
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ne znam da li ste čuli ovogodišnje kandidate za evroviziju! ako niste treba da čujete, pun ih je YouTube. To je katastrofa. Sa svojih 20 godina malo nisam doživeo šlog...
Svake godine sve gore i gore...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
|