:: |
Autor |
Poruka |
ipetrov Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 38
|
|
Sta mislite, da li ljubavni zivot zivot zavisi od seksualnog i obrnuto? Sta ako je u vezi sve OK, a u krevetu ne stima? Da li u takvom slucaju treba raskinuti ili ostati u vezi bez obzira na to? Ili mozda treba varati?
|
_________________ ivan |
|
|
|
|
klobucar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 10
|
|
BRATE, weza bez sexa i nije weza... Weze bez sexualnog ziwota kratko traju i , shta ja znam...
shto se mene tiche, bez kreweta nema weze...
|
|
|
|
|
|
Nina87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 283 Mesto: Nis
|
|
Rado bih dala odgovor ali posto sam jos devica..citacu vase odgovore i izvlaciti najbolje iz njih
|
_________________ Nina.... |
|
|
|
|
jelenajo Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699
|
|
pa bre ako seks nije dobar neverujem da veza moze dugo da opstane ali ipak i losa veza sa dobrim seksom nije neko resenje!!ma ustvari sve zavisi od samih osoba!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja mislim, ako se sve poklopi osim seksa, da to i nije neki problem. Ne moramo bas u svemu da se slazemo.
|
|
|
|
|
|
kimba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
mislim da jeste...jer nezadovoljstvo u krevetu se osrazava na sve druge sfere zivita...
a ako je u krevetu super... ....pa razmislite samo kolko ste svadja rjesili na taj nacin u zivotu....naravno da se ne moze sve rjesiti tako!
moje misljenje je da veze u kojima nesto u krevetu ne stima puknu kad-tad
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
mililica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2004 Poruke: 17
|
|
smatram da je to veoma vazan faktor u vezi.naravno da je veoma vazno da se slazete i na tom polju!
|
|
|
|
|
|
Firefox Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Zavisi od mnogo drugih faktora, ovo je dobra tema i bas mi nadolaze stvari ali nazalost moram da pajkim 03:30 je a idem ujutro za NS mozda kad se vratim!
|
|
|
|
|
|
Jadeor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 35
|
|
ma ne moze veza trajati ako neki segment veze ne funkcionise...pa tako i sex, ako ne u pocetku kasnije ce odraziti, ...sve ispliva, pitanje je vremena
moze li funkcionisati ako je sex dobar a ne mozes progovoriti sa partnerom dvije kako treba? - ne moze...tako ni ovo
|
_________________ uviii |
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
pa nekad ni dobro slaganje u krevetu ne moze stvoriti idealnu vezu na drugim poljima!
jednostavno,moraju sve kockice da se sloze..
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slazem se sa lsenijom , no ima jedna odvratna uzrecica koju nas narod cesto voli da koristi,te cu je navesti samo delom a ko zna shvatice :Dobar *u*ac mir u kuci...oduvek mi je to delovalo tako isprazno i ocajno..pateticno..pa onda sve vise uvidjam da )muski bez ljutnje please) vecini je muskarca seksualna zadovoljenost iznad svega u vezi.Cim nesto ne stima u krevetui to se ispoljava i na samu vezu. Na zalost, moja iskustva govoree tako...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|