www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Treca osoba
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 4:05 pm    Naslov poruke: Treca osoba Na vrh strane Na dno strane

Za preljubu je potrebno troje. Vidim, ima mnogo tema u kojima se govori o situaciji kada prevarite ili vas prevare. A jeste li nekada bili ona treca osoba? Ako jeste, podelite to iskustvo sa nama. Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo si se zbunio, zrtva prevare je ona osoba koja je prevarena....
Jesam bila sam, ali oni su svakako imali neku glupu vezu tako da to i nije bas nesto uticalo.

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 07, 2008 10:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:

Mozda sam se zbunio iz prostog razloga sto ne znam kako da nazovem tu trecu osobu Very Happy , pa sam je nazvao "zrtva", sto nekada stvarno i jeste, ali moze da bude i srecnik/ca. Very Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 8:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa bude zrtva jedino kad ne zna da je taj neko drugi u vezi...al uglavnom se zna

DimitrijeR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 10:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
*Mayche* je napisao/la sledeće:

Mozda sam se zbunio iz prostog razloga sto ne znam kako da nazovem tu trecu osobu Very Happy , pa sam je nazvao "zrtva", sto nekada stvarno i jeste, ali moze da bude i srecnik/ca. Very Happy

Ne vidim ni jedan način kako bi neko bio žrtva. Da li je srećnik, ni to ne znam. Može da se desi.
U ovoj priči jedina žrtva može da bude ona nesrećna duša što je varaju.

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nikad jer retko me ko zanima ko nema uslove za vreme koje zelim da stvorim. Ako se pojavi medjutim, njen dechko ili muz bi bio samo mali problem. Mislim da je uvek tako bilo ali isto znam da mnogi misle i veruju u isto recheno. Pitanje je, da li ostvaraju, stvaraju, bilo shta i za stvarno, osim shto nam drushtvene vrednosti ili posao nalazu?

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 11:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam bila ta ''treća osoba'', niti ću ikad biti, vodim fin, normalan život, i ne smatram tu treću osobu žrtvom... Rolling Eyes

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 08, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam nikad bila ta treca osoba iliti "druga zena",niti zelim,smatram da vredim malo vise od toga u svakom slucaju.
Trudim se da tako i ostane.
Ne kazem da je nemoguce..ali..

jerotije
rank
<b>rank</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 09, 2008 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DimitrijeR je napisao/la sledeće:

Ne vidim ni jedan način kako bi neko bio žrtva.

Evo jedan od nacina:
Devojka se posvadja sa deckom, ona onako besna izadje u grad sa drugaricama, ti joj zapadnes za oko, upoznate se, zavrsite u krevetu, sutradan se probudis a ona otisla i vise ti se nikada nije javila.

Jos jedan od nacina:

Decko prevari devojku. Ova sazna i hoce da mu se osveti. Ti joj se nadjes pri ruci i naravno nemas pojma o cemu se tu radi. Hop-cup jedno vece, a sutra pa-pa. Very Happy

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 09, 2008 4:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam treća osoba davno. Ne ponovilo se...

Ja sam u to vrijeme bio solo, nisam imao djevojku, a ona je imala tipa (koji je btw. bio policajac, netko s kim se jednom studentu nije baš za zayebavat). Nisam ga podnosio. Nju sam obožavao, ona njega varala samnom, ja je molio da s njim raskine ali nije htjela. Potrajalo to nekoliko mjeseci.

Na kraju sam izišao iz tog trokuta s više boli neg zadovoljstva.

DimitrijeR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Evo jedan od nacina:
Devojka se posvadja sa deckom, ona onako besna izadje u grad sa drugaricama, ti joj zapadnes za oko, upoznate se, zavrsite u krevetu, sutradan se probudis a ona otisla i vise ti se nikada nije javila.

Ispriča ti pre nego što te iskoristi, ti pristaneš i na kraju se smatraš žrtvom?
Zavoliš je isto veče (čim ste se upoznali), iskreno i jako, ‚‚vodite ljubav‚‚ i probudiš se sam u krevetu i ne vidiš je nikada više. Ti si žrtva žrtva?

Citat:
Decko prevari devojku. Ova sazna i hoce da mu se osveti. Ti joj se nadjes pri ruci i naravno nemas pojma o cemu se tu radi. Hop-cup jedno vece, a sutra pa-pa. Very Happy

Ne vidim razliku između ovog i prvog primera.
U oba slučaja je bio sex za jedno veče.
Šta misliš, da kada ti se to desi (sex na jedno veče) ostaneš sa njom, venčate se, dobijete decu, unučiće i ostarite zajedno?

Ne razumem kako iko može da bude žrtva.
Ona se sladila tobom i ti njom. Je l ti je prislonila pištolj na čelo i rekla ‚‚hoću da prevarim dečka, vodi ljubav samnom ili si mrtav‚‚?

Ova aurelianova priča mi miriše na to što ti hoćeš da kažeš.
Samo ako ovako ide Arrow Čovek je jurio zauzetu žensku, zavoleo je, ona varala dečka sa njim, davala sebi oduška. I na kraju otišla sa svojim dečkom a ovog drugog ostavila da se pati.
Tek tada mi ta treća osoba može biti žrtva. Ali, kada se već upustio u to, trebao je da bude stvestan mogućnosti da to postane. A i svojevoljno je pristao na tu šemu. Tako da, ni tada nije žrtva
Confused Confused Confused

Šta se to tebi desilo pa se smatraš žrtvom?
Nije mi uopšte jasno Confused

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 10, 2008 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Šta misliš, da kada ti se to desi (sex na jedno veče) ostaneš sa njom, venčate se, dobijete decu, unučiće i ostarite zajedno?

Zašto da ne? Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Treca osoba Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon