:: |
Autor |
Poruka |
H@usto® Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind
|
|
Pitanje jeste mozda malo...
Ako znate na sta mislim... zbog one koja se stvara zbog sexa, pa kada je pogledas otpozadi, vidi se razmak izmedju nogu. Samo mi nemojte pricati ono sto mislim da cete!!
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
H@usto® je napisao/la sledeće: | Pitanje jeste mozda malo...
Ako znate na sta mislim... zbog one koja se stvara zbog sexa, pa kada je pogledas otpozadi, vidi se razmak izmedju nogu. Samo mi nemojte pricati ono sto mislim da cete!! |
Oprosti mi, ali ja sam svojih 27 godina ne znam koja se to rupica stvara od sexa niti gde, pa budi molim te ljubazan pojasni mi, izgleda sam glupa za ovu danasnju omladinu.
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sad bas htedoh da kazem gde li mu dodje ta rupica..i kako to da mi devojke za nju ne znamo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
to je ono valjda u gornjem delu butina...mada nisam bas sigurna...
je li H@usto®, imas li ti neku sliku? pomoglo bi nam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
H@usto® Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 182 Mesto: Human Mind
|
|
M' daaa... Ako ne znate na koju mislim, onda sigurno necete znati ni da odgovorite.
Ovde gde sam trenutno, nemam sliku, ali imam kod kuce. Ali jeste, to je taj deo, na koji ti mislis.
|
_________________ Ne ide mi potpis preko tastature... |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nemoj da je *ebes i ne daj druguma..jedino rjesenje
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | to je ono valjda u gornjem delu butina... |
A to se dobija od sexa? :lolj::lolj::lolj::lolj::lolj::lolj:
Srecom nisam umrla juce................ otisla bi na onaj svet u neznanju!!! :lolj:
Izvini decko, ali odakle ti ta informacija??? :lolj:
|
|
|
Daimonion Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 20 Mesto: beograd
|
|
ako si mislio na to na sta ja mislim,a to je razmak izmedju butina ispod guze,ali ne kad je devojka mrsava,nego kad joj se nog dodiruju a ipak ima ta nazovi rupica pri vrhu nogu...to nema nikakve veze sa seksm,prosta stvar gradje,ili ti genetike
inace,cisto moje misljenje,meni je to simpa,ono..kao neka normalna gradje zenske noge bi trebalo tako nekako i da izgleda,barem meni to izgleda dobro..sta znam
|
_________________ u pocetku sam krenuo slabo,a ona sam naglo popustio |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
valja treha kliknke u razvoju pa misli da je od sexa :lolj:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
hehehe eto umrla bih neprosvetljena..dakle da bih izgedala sexi treba sto cesce da imam odnose da bih prosirila rupicu, ako je vec nemam pa doobro to i nije tako losa zamisao
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
he dobro pitanje...a sto malopre neko napisa da to nije od sexa, ja se bas sa tim ne slazem ...znam devojku koja nije imala taj razmak ili kako ste ga nazvali rupicom a sad nije rupica nego rupetina, avion moze da prodje...kao da je jahala na burici a ne neznam ni ja sta...
mada dobro to je moje misljenje
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. je napisao/la sledeće: | he dobro pitanje...a sto malopre neko napisa da to nije od sexa, ja se bas sa tim ne slazem ...znam devojku koja nije imala taj razmak ili kako ste ga nazvali rupicom a sad nije rupica nego rupetina, avion moze da prodje...kao da je jahala na burici a ne neznam ni ja sta...
mada dobro to je moje misljenje |
Ipak je 10 godina razlike izmedju nas u godinama, imas jos dosta toga da naucis.
Evo vam deco dva primera iz moje blize okoline, pa naucite i to.
Moje sestre od strica, starija nema momka vec duze vreme, samim tim nema ni sexualne odnose, ALI ima "rupu" izmedju nogu, jer ima siroke kukove i mrsava je i tako je gradjena.
Njena rodjena sestra, koja je u vezi vec 4 godine i naravno ima redovan sex, NEMA tu "rupu" izmedju nogu, mada je takodje mrsava, ali njena gradja tela nije takva.
To sto ta devojka koju ti znas, nije imala "rupu" a sad je ima, znaci da je devojka bila jos uvek u razvoju dok nije imala "rupu". Sada ( predpodstavimo da je tvojih godina 17-18 ) kada je sazrela rastom i gradjom tela, ima tu "rupu" kukovi su se rasirili i time je dobijena ta praznina izmedju nogu.
Dakle momci, naucite jos nesto pametno u zivotu iz ovoga, nebrukajte se.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|