www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vam se ikad desilo da nece da vam se digne, zbog...???
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 1:52 am    Naslov poruke: Da li vam se ikad desilo da nece da vam se digne, zbog...??? Na vrh strane Na dno strane

Recimo pri prvom sexualnom iskustvu, zbog pozitivne treme nece da vam se digne, ili takodjer , kada pokupite djevojku koja je toliko savrsena, prelijepa i zgodna, pa zbog manjka samouvjerenosti mali vas iznevjeri.....onda, zbog alkohola, dobro to vec nije stvar psihe...

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se desilo jdnoj osobi sa kojom sam bila.... Mr. Green

Trsa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 29 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste meni dva puta do sad...
prvi puta je to bilo pre desetak godina.... bio sam malom mucili se dva tri sata nikako da mi da... u medjuvremenu meni se digao i spustio bar sto puta.... na kraju kad je resila da mi da uhvatila me povukla rukicom dva tri puta gore - dole posto je malo popustio i ja svrsio kao konj.... e posle vise nije mogao da se digne.... Mada sam joj to kasnije naplatio vise puta....
A drugi put je bilo pre dve godine....Da ne duzim mnogo ali postojala je prevelika zelja i kod mene i kod nje... danima smo cekali taj dan da se vidimo, mastali o tome kako ce nam biti i na kraju ja uvece omanuo.... nije hteo da se digne, dali zbog prevelike zelje ili nekog potajnog straha ne znam.... Ali takodje ujutru je sve nadoknadjeno.... Laughing

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehe, jel to sad ono zato sto sam ja toliko dobraaaa, ili zato sto je njemu vjerovatno bilo prvi put ??
Vidis, vecina muskaraca se stidi te cinjenice, pa vecina nece iskreno odgovoriti, al to je nesto sasvim normalno, narocito ako je prvi put bilo sa 15-16 god....barem ja tako mislim, samopouzdanje se gradi godinama i iskustvom...........zar ne ?

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 2:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma umalo...
nesto se bio pishmanio...ali je posle bio ko bandera celu notj...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Erdal82
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jana-018 je napisao/la sledeće:
Erdal...izgleda da i ti imas isti problem Mr. Green

Pa kad sam prvi put,prije 5 godina, to mi se desilo, za to sam i napiso ovaj topic, al poslije toga samo jos jednom, kad sam otiso u krevet sa djevojkom koja je toliko savrsena, da nisam mogo povjerovati da lezi u krevetu pored mene, kasnije je ok sve ispalo ok...malo predigre i to je to... Very Happy

mixmar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Mar 2005
Mesto: Podgorica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 2:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desilo se da sam spavao sa jednom devojkom 3 puta i onda kad sam otisao kod moje devojke nije htio da mi se digne jer sam bio sam umoran Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 01, 2005 4:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma desava se da nece da se digna od prevelikig uzbudjenja.... to je sasvim nornalna stvar....
a meni se vala uvek dize...makoliko bio mucen i koliko radio...sve boli ali se dize...

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne stidim se da priznam....sasvim normalna stvar. Meni se to desilo par puta kada sam suvise razmisljao i tripovao se.

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 03, 2005 9:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se to jednom desilo i zalim zbog toga jer je riba bila bomba!! Da covjek ne pozeli da uzme kap alkohola Sad

siggyz
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 02 Apr 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 03, 2005 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednom. Dosao do pola i nece dalje. A ona mi ko za inat kaze "ma nema veze". Uh. Muka mi je kad se setim

i_takoooNS
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: eNeS

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 03, 2005 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bilo je ...

Posebno onako mrtav pijan... a ona se jos trudila svojski a ja skoro zaspao...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Da li vam se ikad desilo da nece da vam se digne, zbog...??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 1 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon