:: |
Autor |
Poruka |
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Jos jedna tema o doktorima i doktoricama.....
Ova moja doktorica je stvarno jedna fina i dobra zenica,ali nista mi brate ne objasni......od celog monologa tu i tamo razumem pokoji izraz zahvaljujuci 5-ici iz biologije....
Umesto da jednostavno kaze bolujes od toga i toga,imas te i te probleme,i treba da radis to i to.....
mozda je to profesionalna deformacija,ali bih jako volela da pojednostave svoj recnik i da se spuste na nivo prosecnog gradjanina koji ne zna sta je otoristroluklepertomerofilosetosklerozimoza i slicno
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
slazem se!
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
carmen to ti je zato sto je to njima uobicajni jezik.. oni su navikli da pricaju tim jezikom..
na primer, ja studiram hemiju i kada je u temu razgovora u drustvu doslo nesto iz laboratorije ja sam opet upotrebila neku strucnu rec a ostali koji ne studiraju hemiju ili barem slicno su me pogledali upitnim izrazom lica...
ali kada sam medju kolegama, nama je to sasvim normalan recnik...
ako shvatas sta hocu da kazem.. oni to ni ne primete
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Sve je to lepo, ali - je l to znači da ja treba da govorim engleski, samo engleski i ništa sem engleskog?!
Veština je biti visoko obrazovan, potkovan znanjem, a umeti da to saopštiš 'na mala vrata'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|