www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zasto su medicinske sestre tako neljubazne???
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 27, 2008 6:31 pm    Naslov poruke: Zasto su medicinske sestre tako neljubazne??? Na vrh strane Na dno strane

Ovih dana sam nazalost svako jutro posecivala dispanzer,higijenski,laboratorije,ovo-ono.....i imam jaku zelju da podelim sa vama moje nezadovoljstvo tim relativno mladim zenama koje tamo rade oko papira i sl. a koje se ponasaju u najmanju ruku ruzno,neprijatno i bzv......
Zar ne treba da nam upravo one udele osmeh,ohrabrenje,toplu rec i savet?
Kakva su vasa iskustva?

Đina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Jun 2007
Mesto: U.K.

uk.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 03, 2008 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vrlo slična tvojim samo što ja ne idem retko nego stalno i verovatno je da sam se navikla a nije mi to puno ni smetalo nikad, ima toliko ljudi koji su isto nervozni kao i one i vozača autobusa i radnika u trafikama i hiljade je ljudi još nervozno.
Smetalo bi mi da su zamenile papire, da su mi izgubile neke dijagnoze i to. Ovako, ma mršti se koliko hoćeš. Svejedno ću kad tad morati pod nož, više me to brine, nego nečije namrštene obrve.

badza018
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 10 Apr 2006
Mesto: Nish

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 03, 2008 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moguce zbog loseg seksualnog zivota

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 04, 2008 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam medicinska sestra,i uvijek se trudim da neko svoje negativno raspoloženje ne prenosim na druge..da sam uvijek ljubazna i prijatna..no i pacijenata ima svakakvih.nije ni nama lako...nekada zbilja znaju da te izbace iz takta...al opet treba dati sve od sebe da svoj posao obavljamo savjesno

**hell&granger neka vam je sa srećom**

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

badza018 je napisao/la sledeće:

Kralj.

Pa ne znam,ja isto iamm lose iskustvo sa tim idiotkinjama....jednom kad sma bila bolesna kao stoka odem kod lekara a one kao fora sa sve onim zvesicama preko usta unose kafu u sobu na kojoj pishe velikim slovima INFEKTIVNO....strashnoooo.
Mrzim ih,ne znam sto su takve.Ocigledno da ne vole svoj posao,ali ko im je kriv....kad nisu ucile na vreme.Da jesu,ko zna gde bi bile.
Ako su vec tu,treba da cute i da rade,totalno ih ne razumem,a na jadne pacijente se izdrndavaju.Blah
C.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
badza018 je napisao/la sledeće:

Kralj.

Pa ne znam,ja isto iamm lose iskustvo sa tim idiotkinjama....jednom kad sma bila bolesna kao stoka odem kod lekara a one kao fora sa sve onim zvesicama preko usta unose kafu u sobu na kojoj pishe velikim slovima INFEKTIVNO....strashnoooo.
Mrzim ih,ne znam sto su takve.Ocigledno da ne vole svoj posao,ali ko im je kriv....kad nisu ucile na vreme.Da jesu,ko zna gde bi bile.
Ako su vec tu,treba da cute i da rade,totalno ih ne razumem,a na jadne pacijente se izdrndavaju.Blah
C.

bolesna kao stoka......kad vec ne volis sebe, ne mozes ni voleti druge tako da potpuno razumem tvoju netrepeljivost...

kad nisu ucile na vreme, da jesu ko zna gde bi bile.....---bile bi doktorke, hirurzi i sl...i da, jesu ucile, ne govorimo o cistacicama vec o medicinskim sestrama..koje ipak moraju nesto da nauce da bi dosle do tog mesta..

ne opravdavam nadobudnost , i ja sam se susretala s neljubaznim ali ako ovakvi pacijenti dolaze, i ja bih ih,kao kissy, za gusu....

" I know the way to fuck them all...."

katarinaa85p
Banovan!

~hot angel~
<b>~hot angel~</b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Dec 2007
Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vala....stvarno ne znam...,ali da je tacno....jeste.....uzasavam se vise od njih...ne znam zasto svoje probleme ne ostave kod kuce.....mozda misle da su neko i nesto....mnogo su nekako umisljene.....kao da su uhvatile Boga za tregere...

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 05, 2008 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa moramo ih shvatiti ima nas raznih, gde svako želi da što pre završi i da ide kući, pa onda stalno nešto komentarišu, provociraju i naravno da niko ne može trpeti tako nešto... ali opet ima i onih koje su bez razloga namrgođene i misle da su glavne, da mogu sve što hoće.... da se deru na pacijente i da budu jako neprijatne...

da, imala sam podosta iskustva sa takvima, i to uglavnom u toku trudnoće... gde me sestra pusti da sedim u čekaonici čitavih sat ipo čekajući da mi se napiše samo jedan uput i to za porodilište... kaže ona: kad si čekala do sad sačekaj još malo šta ti fali... Neutral a ja u 9. mesecu... strašno...
ali naravno, svaka čast izuzecima, a ima i njih... zaista... Smile

carapan74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 06 Apr 2008
Mesto: Wien-Bec

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svuda ima izuzetaka,ali i ovde u Becu su neljubazne Confused

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 10, 2008 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stvarno jest istina,medicinske sestre su stvarno užasne i veoma neprijatne,što bi trebalo da bude obratno s obzirom ako su već odabrale tu profesiju....moje iskustvo je veoma loše kada su one u pitanju,mada se nađe neki izuzetak ali retko...stvarno žalosno...

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 37

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 22, 2008 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto su medicinske sestre neljubazne?

Pa, mislim da je to zato sto im ne donosim kesu sa bananama, sokom, 200g kafe, i cokoladom.... Rolling Eyes

Emilli
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 06 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 22, 2008 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neuhvatljivaa je napisao/la sledeće:
Zasto su medicinske sestre neljubazne?

Pa, mislim da je to zato sto im ne donosim kesu sa bananama, sokom, 200g kafe, i cokoladom.... Rolling Eyes

...slažem se i uistinu je tako...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Zasto su medicinske sestre tako neljubazne??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon