:: |
Autor |
Poruka |
jelenajo Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699
|
|
zanima me dali biste oprostili prevaru ali osobi do koje vam je stvarno stalo Mislite li da ipak treba popustiti ako se stvarno pokaje
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Ma kad jednom oprostis,oprastaces uvek...nemoj odma da mu oprostis,nego nek prodje neko vreme,pa da vidis da li mu je stvarno stalo do tebe i da se uveris da to vise nikad nece uraditi.Srecno!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slazem se sa zvoncicom..ja sam jednu oprostila..ostala sa nekim ko me je prevario..jednostavno nisam mogla otici....ponak druge stavri bole mnogo vise nego prevara...ne opravdavam ni to...ali kad volis nekad ne mozes dirigovati srcu..ako je to zaista iskrena ljubav...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ko prevari jednom varace uvek i tu nema pomoci,jos ako mu se oprosti......... Mislim da sam rekla dovoljno?
|
|
|
Bl0ndie011 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 49
|
|
Bila sam mlada i neiskusna i oprostila sam prevaru, ali nikada to vise nije bila ista veza, mislim da sada nema sanse da bi bilo kome to oprpostila ma koliko se "volimo"! Davno mi je sestra dobro rekla..... jednom preseceni hleb tesko da moze opet da bude celina!
|
|
|
|
|
|
dimitrije3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 11 Mesto: Novi Sad
|
|
Na ovako ozbiljno pitanje, moras sama sebi da das odgovor. A ne da trazis alibi u savetima nekog drugog. SAmo ti znas sta se desilo i da li taj neko zasluzuje da mu oprostis. Ako vec moras da zivis sa tako teskom odlukom, onda neka ta odluka bude samo tvoja!
|
_________________ Dimitrije |
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
Bl0ndie011 je napisao/la sledeće: | jednom preseceni hleb tesko da moze opet da bude celina! |
sta vise reci..... moras sama da odlucis, kako rece dimi.....
a ja bih oprostio..... oprostio sam jednom, oprosticu svaki put..... jer volim..... a ti?
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
CatchTheWreck mozda kvarim temu,lepo je to sto ti volis,a voli li ona tebe kad te vara?
|
|
|
|
|
|
e to bi morala nju da pitas.....
A reci cu ti iz iskustva nesto..... uvek neko voli vishe..... a neko manje...... i to mora tako.....
srce uvek na prvom mestu.....
|
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Uh, catch... Tebi je bas... zaj**no...
Covek bi pomislio da te bas vrti...
Ja ne bih oprostio prevaru, cak ne bih ni dopustio devojci da meni oprosti... To vise ne bi islo...
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
|
'e*i ga.....
zivot ide dalje..... i ja sa njim.....
|
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Ali, brate, na kraju ces sebi da dozvoljavas da ti telefonom govori da te voli dok je neki majmun cepa... Mislim, izvini na ovome, ali tako je... Radice ti to iz zajebavanja, da ti pokaze da moze...Osecace se kao glavna riba a tebe ce da gleda kao kretena koji joj sluzi za setnju...
Bice ono: svi je j**u ja je zenim... Nemoj to sebi da dopustas...
Srce mi se cepa, majke mi!
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|