:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Ovo je pitanje i za devojke i za mladice. Za svakog po dva pitanja
DEVOJKE:
1. da li ste nekada izasle bez doticnog dela garderobe?
2. da li ste se nekada vratile kuci bez gacica iako ste krenule sa njima
MLADICI:
1. sta mislite :Pozvali ste na sastanak devojku koja vam se jako dopada.Dosla je u suknjici. U kaficu dok pijete pice, vasa buduca draga prekrsta noge i :shocked!: snimate da ona nema gacice. Sta ce te pomisliti o njoj?
2. da li ste ikada zatrazili od svoje devojke da vam ostavi komad svoje dragocene garderobe, kako bi ga stavili u vasu kolekciju (naravno za koju znate samo vi i "par" vasih dobrih drugova )
:445:
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
ne
kratko i jasno niti sam izlazila bez niti sam ih kome poklanjala,to mi je tako bezveze
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Ni jedno ni drugo....
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Pazi sad!
1. Pa fora je da sumnjam da bi devojka kombinovala na taj nacin garderobu. No dobro, ako joj je tako prijatnije, meni je ok. A ako stvari pocnu da idu tamo gde si navela da idu, manje truda oko skidanja za mene.
2. Mislim da su takvi "suveniri" idiotluk prve kategorije ili sam ja malo omatorio.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Nemam kolekciju donjeg vesa od devojaka sa kojima sam bio niti nameravam da je pravim. Kada bih vec bio na sastanku sa devojkom koja mi se jako svidja,gledao bih je u oci a ne medju noge. Za to postoji mesto i vreme pogotovo kada se krece iz pocetka.
Ako bi vec doslo do toga da zavrsimo u krevetu a skontam tada da nije nosila gace....mislim da bi me to uzbudilo cak. Ocekivao bih od te devojke potpunu otvorenost i opustenost u krevetu.
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
al ti je pitanje ...oba puta ne....
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Posto sam postavila ovaj post, odgovoricu i sama na njega. Nikada nisam niti isla, niti se vratila bez njih. Sad, nikad se ne zna sta cu o tome misliti sutra...........
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
jao... mislim kakvo je ovo pitanje? nikad nisam izasla bez gacica.... zamisli kako bi to izgledalo?? ju... ja sama se vec ne bi mogla opustiti...
a da se vratim kuci bez njih? pa boze... nikad ne bi bila u takvom stanju da neznam gde sam ih ostavila...
|
|
|
|
|
|
kave Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 12
|
|
Nikad nisam trazio da mi ostavi
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
hehheh zanimljivo pitanje...nisam ni izasla i vratila se bez njih,mada znam osobe koje jesu i njihove momke koji prave kolekcije...
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Berlinac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jun 2004 Poruke: 2
|
|
sta cu sa tudjim gacicama? neznam ni sa svojima gde cu
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
joj...meni se desilo da sam u zurnom spremanju grad zaboravila obuci gacice...a jos sam u suknji bila....skontala tek kad sam poprilicno pripita otisla na wc..pa sam kontala da mi se od alkohola cini da ih ne mogu naci... al *ebi ga,ja ih zaboravila obuci!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|