:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Jos jedna odlicna grupa devedesetih. Nazalost raspali su se posle bombardovanja ali su iza sebe ostavili fenomenalne pesme: Jos uvek te volim, Boli me istina, Pogresila sam....
Volim tu vrstu muzike ali o ovog grupi sam veoma malo cuo, tek kada sam poceo da je slusam i jedva nasao njihove pesme uvideo sam da ima dosta ljudi koji je takodje slusaju pa me zanima, ima li medju vama nekoga ko ih slusa i sta mislite o njima?
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja obozavam njihove pesme.......mada ih ne slusam vise tako kao pre......
Ma ok su oni bili,steta sto su se raspali ali zivot ide dalje i slusa se druge novije pesme po danasnjem fazonu
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
u to vreme, dok su bili aktuelni sam ih obožavala i stalno ih slušala... stvarno su imali fine pesmice... moja omiljena Ništa Novo Sa Nama međutim sad... skroz slabo, kad naletim slučajno na nešto nihovo rado poslušam...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|