:: |
Autor |
Poruka |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
Da li ste ili biste probali sex s osobom istog spola?
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
nikad!!! Nista nemoze da zameni dobru devojku!!!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
PoisoNEX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
Ne, ne i ne! A ti?
|
_________________ I am so sexy!!!! Really! |
|
|
|
|
minja Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Nov 2003 Poruke: 297
|
|
|
|
|
|
|
|
PoisoNEX je napisao/la sledeće: | Ne, ne i ne! A ti? |
da, da i da..... moram bit iskrena i rec da mi ponekad vise pase njezno zensko milovanje nego hmmmm prava penetracija od strane momka.... to mi dodje povremeno i nema nekog pravila.... nisam lez al ponekad volim bit intimna s drugom djevojkom...
|
|
|
|
|
|
PoisoNEX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | PoisoNEX je napisao/la sledeće: | Ne, ne i ne! A ti? |
da, da i da..... moram bit iskrena i rec da mi ponekad vise pase njezno zensko milovanje nego hmmmm prava penetracija od strane momka.... to mi dodje povremeno i nema nekog pravila.... nisam lez al ponekad volim bit intimna s drugom djevojkom... |
A drugacije je devojka sa devojkom, cak sta vise,to je jako lepo, ali nije isto reci dva muskarca i dve devojke, jednostavno nije! Hvala na iskrenosti!
|
_________________ I am so sexy!!!! Really! |
|
|
|
|
sjovan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
Ne. To je protivprirodno.
|
|
|
|
|
|
deksy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 9
|
|
sjovan je napisao/la sledeće: | Ne. To je protivprirodno. |
a dve devojke kao jeste..iskreno receno, probao sam da ortakom i moram reci da mi se svidelo..ali je to naravno nesto drugacije od sexa sa zenom..
usput razmislite:
krecemo "kao" u evropu..e pa prvo treba malo tolerancije..treba se ugledati na neke zemlje gde je to normalno, i super funkcionishe.niti su se svi popederisali, niti postoji konflikt izmedju hetero i homosexualaca...
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Good Girl pa kakvi li su ti muskarci sa kojima si bila kada ti je lepše da budeš sa ženom?! Kada nađeš mravog muškarca zaboravićeš ti devojke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
velja25 je napisao/la sledeće: | Good Girl pa kakvi li su ti muskarci sa kojima si bila kada ti je lepše da budeš sa ženom?! Kada nađeš mravog muškarca zaboravićeš ti devojke. |
nisam rekla da mi je uvjek ljepse s djevojkom..... to mi samo ponekad dodje.... na srecu probala sam i dopalo mi se pa zasto se onda lisavati jednog uzitka... meni je dobro i s momcima i s djevojkama kako u kojem trenutku....
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nemam nista protiv
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
provokacija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
kad mi to padne napamet radit ce makaze u mojim gacama!!! nikad!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|