:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Mnogo puta u zivotu krenem a onda stanem jer ne znam gde sam.Mnogo puta se zaljubim a onda razocaram.Mnogo ljudi prodju kroz moj zivot,uzmu samo ono sto im je potrebno i odu.Mnogo reci cujem svakog dana,one uglavnom bole,samo retke me cine srecnom.A onda stanem i shvatim:"Ma nije sve tako crno",okrenem se i vidim TEBE-jedinu osobu koja nije otisla,jedinu cije reci ne bole,jedinu koja je uvek tu i cini moj zivot lepsim!
Dragi moj Milane,prosla su skoro 4 meseca kako te znam..Upoznali smo se novembra i isprva ne picali puno ..kako su dani prolazili shvatila sam da si osoba koja je slicna meni,koja mi je postala veoma draga i koju sam na kraju zavolela !Zelim da ti se zahvalim sto si bio uz mene svaki trenutak,kada mi je bilo tesko tesio si me,i to uvek stavljajuci osmeh na moje lice i mnogo ti hvala zbog toga!Zelim da nastavimo ovo druzenje koje smo zapoceli,zelim da te upoznam i da to druzenje nastavimo i uzivo.Mogla bih jos puno da ti pisem ali sve ostalo znas ali i videces delima
Srecan ti rodjendan maleni i puno srece,zdravlja,para(sam da skupis ),vina,rakije,piva,cigara i svega ostalog!!!
Prava domaca
Vooolim te!!!
|
|
|
|
|
|
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
hvala andjele moj lepi prelepa cestitka
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Vidi, vidi, ko nam je to matoriji za 'ednu godinu ...liii bate be...
Pa kad je već tako, onda ti be želim sve što ti nedostaje be (to ti be znaš najbolje ), a ono što ti be ne nedostaje nek' se ipak be nađe za svaki slučaj, teška su be vremena pred nama...i tako...valjda si be shvatio, a ko nisi be ...od srca ti želim sve najbolje i da te malo češće viđamo ovde...
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Srecan rodjendan,zelim ti sve najlepse!!!
|
|
|
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.
|
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
@ shiseido: hvala be komshika be hvala be na chetitkama be al necete bash chesto da me vidjate ovde, ali cu vas posecivati ponekad jer sam ovde upoznao sada mi veoma dragu osobu nextajox pa ce mi i ovaj portal ostati u isto tako lepom secanju koliko i nju volim
@ dambolina: hvala ti dambolinice nadam se da ce i najlepshe biti
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Sretan rodjendan! Zelim ti sve najbolje i da ubrzo upoznas nasu nexticu
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
srecan rodjus
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Srećan rođendan!
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Shta je ovo, sve rodjusari do rodjusara. Mada, kad razmislim... sa skoro 250 'iljada chlanova... mora da ih ima i vishe, samo se skrivaju.
Nego, da predjem na stvar.
durlanac, svi mi dozhivimo i neku zasicenost i sl. navrati ponekad.
A povodoom rodjendana sve najbolje, imaj puno i zheli malo. Od srca.
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
aaa bogami .. neko omatorio .. nema sta .. samo napred i sve najbolje u daljem životu ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
A i ti slavis rodjendan?
Sve najbolje ti zelim, od srca!
Da ti se sve zelje ostvare i da jos punooooo godina slavis
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|