www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

^^Srecan rodjendan Durlancu :) ^^
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 12:00 am    Naslov poruke: ^^Srecan rodjendan Durlancu :) ^^ Na vrh strane Na dno strane

Mnogo puta u zivotu krenem a onda stanem jer ne znam gde sam.Mnogo puta se zaljubim a onda razocaram.Mnogo ljudi prodju kroz moj zivot,uzmu samo ono sto im je potrebno i odu.Mnogo reci cujem svakog dana,one uglavnom bole,samo retke me cine srecnom.A onda stanem i shvatim:"Ma nije sve tako crno",okrenem se i vidim TEBE-jedinu osobu koja nije otisla,jedinu cije reci ne bole,jedinu koja je uvek tu i cini moj zivot lepsim!

Dragi moj Milane,prosla su skoro 4 meseca kako te znam..Upoznali smo se novembra i isprva ne picali puno ..kako su dani prolazili shvatila sam da si osoba koja je slicna meni,koja mi je postala veoma draga i koju sam na kraju zavolela Embarassed Wink !Zelim da ti se zahvalim sto si bio uz mene svaki trenutak,kada mi je bilo tesko tesio si me,i to uvek stavljajuci osmeh na moje lice i mnogo ti hvala zbog toga!Zelim da nastavimo ovo druzenje koje smo zapoceli,zelim da te upoznam i da to druzenje nastavimo i uzivo.Mogla bih jos puno da ti pisem ali sve ostalo znas ali i videces delima Wink
Srecan ti rodjendan maleni i puno srece,zdravlja,para(sam da skupis Mr. Green ),vina,rakije,piva,cigara Mr. Green i svega ostalog!!!

Prava domaca Mr. Green
Vooolim te!!!

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 12:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala andjele moj lepi Embarassed Embarassed prelepa cestitka Smile Embarassed Embarassed

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 12:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vidi, vidi, ko nam je to matoriji za 'ednu godinu Razz ...liii bate be... Mr. Green

Pa kad je već tako, onda ti be želim sve što ti nedostaje be (to ti be znaš najbolje Mr. Green ), a ono što ti be ne nedostaje nek' se ipak be nađe za svaki slučaj, teška su be vremena pred nama...i tako...valjda si be shvatio, a ko nisi be Mr. Green ...od srca ti želim sve najbolje i da te malo češće viđamo ovde... Very Happy

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan,zelim ti sve najlepse!!! Wink

durlanac
.::=Vitez Ljubavi=::.
<b>.::=Vitez Ljubavi=::.</b>

Datum registracije: 25 Nov 2006
Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ shiseido: hvala be komshika be Very Happy hvala be na chetitkama be Smile al necete bash chesto da me vidjate ovde, ali cu vas posecivati ponekad jer sam ovde upoznao sada mi veoma dragu osobu nextajox pa ce mi i ovaj portal ostati u isto tako lepom secanju koliko i nju volim Embarassed Embarassed

@ dambolina: hvala ti dambolinice nadam se da ce i najlepshe biti Very Happy Very Happy

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan rodjendan! Zelim ti sve najbolje i da ubrzo upoznas nasu nexticu Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 8:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srecan rodjus Very Happy

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rođendan! Smile

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 9:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shta je ovo, sve rodjusari do rodjusara. Mada, kad razmislim... sa skoro 250 'iljada chlanova... mora da ih ima i vishe, samo se skrivaju.
Nego, da predjem na stvar.
durlanac, svi mi dozhivimo i neku zasicenost i sl. navrati ponekad.
A povodoom rodjendana sve najbolje, imaj puno i zheli malo. Od srca. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 9:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aaa bogami .. neko omatorio .. nema sta .. samo napred i sve najbolje u daljem životu .. Cool

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A i ti slavis rodjendan? Very Happy
Sve najbolje ti zelim, od srca!
Da ti se sve zelje ostvare i da jos punooooo godina slavis Very Happy

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 2:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa srećan rođendanac.. sve najbolje Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ^^Srecan rodjendan Durlancu :) ^^ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon