:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Evo, dođe i ti na četvrti sprat. Ovdje ništa drugačije nije kao na 3. spratu, a razlog ipak postoji da se čestita. Zato čestitam ti na prelazku na viši sprat i da znaš, da mi je drago da si tu sa nama i nadam seda češ još dugo ostati.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
Cestitam ti od srca tortice
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Dragi moj Konjanice...
Mnogo ti hvala na cestitki... Zadovoljstvo mi je da se druzim sa vama tako da cu i da nastavim, svi ste mi veoma dragi, drago mi je da sam upoznala toliko dobrih, plemenitih bica... Svi ste vi ovde posebni na svoj nacin i svi vi ovde nosite nesto lepo u sebi
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Dragana moja.. hehehe....
Čestitam ti 4 pragic i ljubim te puno
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
cestitam ti i ja mnogo 4 spratic
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Cestitam ti od srca draga torice! Samo tako nastavi i preskaci jos punoooo spratica
PS: Sledece pice u kafani na moj racun
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Tortiice slatka...čestitam ti...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Weeeeeeeeeeeeeeee,
KInder Torta se uspela na tron, na tron sa chetiri nogare. Nema vishe da mozhe da se izvrne tron.
Hej, drago mi je da si sa nama/uz nas, da ponekad stignemo i u kafanchetu da procaskamo. I da ti se jedna zhelja ubrzo ispuni, mada ti nije rodjendan, al' pravicemo se da jeste.
Bravo, respect.
Chestitam srdachno, iliti od srca.
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
čestitam ti draga tortice
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Cestitam ti draga moja od srca.Zelim ti samo reci da se ljudi kao ti retko srecu i da mi je drago sto sam te upoznala a nadam se i da cu imati tu priliku da te upoznam i uzivo Ljubim te puno i naravno ostani sa nama jos puno puno
|
|
|
|
|
|
Flower1985 Prijatelj foruma
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Sep 2007 Poruke: 4862
|
|
Tortice, Cestitam Od Srca! Kiss!
|
_________________ ...мяу! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|