:: |
Autor |
Poruka |
nikola987 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Loznica

|
|
Ja sam uclanjen na allyousubmitters.com vec 2. godine. Za to vreme sam skupio 150 dolara citajuci dosadne mejlove. Isplatu sam trazio pre 14 meseci. Sta mislite jesam li je dobio???
Kada sam se uclanio bilo je preko 20000 clanova,a sada se svakim danom broj smanjuje i dosao je do 2400. Ma ostacu zadnji na tom sajtu dok me ne isplate.
PS: Pitajte soundvision da vam objasni sta tacno znaci "Did a friend tell you about Cashfiesta.Com? Please enter his/her user name so he/she will get the credit." Ovo se zove Referral (nisam siguran), tj. svi koji se uclane preko linka datog na pocetku uvecavaju soundvision-u bodove (on postaje vas zastupnik). Ali s' obzirom da morate imati svog zastupnika onda je bolje da te bodove dobija soundvision nego neki potpuni neznanac.
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pre par godina sam na Silvanamail "mlatio pare". Trebalo je da mi ček stigne za par meseci, a stigao je tek prošlog meseca. Koliko sam ga čekao (i koliko sam se nadao) dolar je drastično opao, tako da nisam mogao puno sa 100$.
Sad treba da mi stigne i drugi, a takvo zarađivanje bolje da batalim kad se toliko čeka.
Usput, imao sam ludu sreću jer je isti ček istekao par dana pre nego sto sam ga odneo u banku.
|
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Posto je tema "Moja prva internet zarada" sklonjena jer je prerasla u tablu za oglasavanje raznih sajtova - sada otvaramo novu. Cilj teme je da nam prenesete vasa iskustva. Da li ste ikada zaradili neshto? Kako? Pritom ne mislim na to dal tamo pise da ste zaradili pare nego da li su vam pare stigle kuci ? Jeste videli vi te pare sem na ekranu? Izvukao sam postove iz one teme koji odgovaraju ovoj a ostale su skinute.
P.S. Svaka poruka cija je svrha objasnjavanje kako da zaradite magichne pare (dakle oni linkovi itd...) ce biti obrisana a korisnik kaznjen!
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
|
 |
XLgrobar Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Maj 2004 Poruke: 41 Mesto: England

|
|
Ja sam radio neke poslove na internetu i nisam nista zaradio.
GOLDEN CASH
GDI
Agloco
Cashfiesta
Sve sam to radio i zaradio sam
Izgubio sam svog vremena bezbroj sati .
Glupost !
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
Pa pre nekih 10-ak godina bila je neka kompanija, ne mogu joj se setiti imena. Uglavnom instaliras njihov taskbar gde idu njihove reklame, i kada se ukljucis na net moras aktivirati njihov taskbar. A za svaku osobu kojoj das svoj broj i registruje se dobijes ekstra.
Ja sam redovno dobijao US$50.00 mesecno od njih. Propali su ubrzo, a ja sam samo uspeo da izvucem tri plate.
A sada na i-postu dobijem neka pitanja, postrosim od 2-15 minuta, dobijem od 20centi pa do $4. Moras imati najmanje AUS$25.00 da bi trazio da podignes. Ne dobije se kes, nego mozes da biras da dobijes kao bon za gorivo ili tamo neke prodavnice.
Ja uzmem bon za gorivo, vec sam dobio cetiri puta sada ce uskoro peti bon da dodje. Fali mi nesto manje od $2 da dodjem do $25.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ne znam koliko se to računa, ja sam mlatila pare na nekoj burzi ali sam te pare vidjela samo na ekranu iz razloga što sam izgubila sve do jedne svojom greškom ( nebitno ). A prijatelj je dan prije skupio skoro dvije tisuće eura a ja sam imala oko 1600 i ja sam nešto pogriješila a on je uzeo si pare sutradan.
|
|
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
Zarada preko interneta potvrdila je onu narodnu da ipak NEMA hljeba bez motike.
Dzaba je da citas mejlove ili da ti se naplacuje surf po nekim reklamnim sajtovima jer se desava sljedece :
- cesto se "wannabe e-bogatasi" upletu u svoj "biznis" bez antivirusa i firewalla i vrlo brzo s*ebu kompjuter sa kojim bi trebalo da "namlate basnoslovne pare"
- za 30 sekundi surfa po sajtu dobija se 10 centi,sto je beznacajno i nistavno s obzirom da je dolar opao do daske
- za 1 procitan ili navodno procitan mejl dobija se u rasponu od 1 cent do 50 centi,zavisno od kompanije,ali uvijek postoji ono ali (mogu da vas povezu sa raznim prevarantima, reklamerima i kompanijama koje ilegalno prodaju drogu,lijekove,viagru i slicno na netu)
- mnogo bi vam jos toga rekao ali u svakom slucaju vise je odgovora koji pocinju sa NE nego sa DA (nema para od toga bez rizika)
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|