www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Okrutna java
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Okrutna java Na vrh strane Na dno strane

Nalazim se u sobi, sjedim u krevetu, sa strahom ocekujem njegov dolazak. Dolazi, sjedi pored mene, smiren je. Prica mi, ponavlja ono sto mi je pricao tog jutra i pita jesam li shvatila. Odgovaram potvrdno. Pita sta sam odlucila, a ja mu kazem da ostajem pri svom. Pravi se da nije razumeo, a ja mu ponavljam. Ljuti se, ustaje sa kreveta, hvata me za kosu i baca u krevet, vice, cupa mi kosu. Boli me to, place mi se, ali necu da mu pruzim to zadovoljstvo da u mojim ocima vidi suze, mrznja u meni raste. Pusta me, podignem se i sredim kosu. Pita jesam li promjenila misljenje, a ja ga gledam pravo u oci i hladno odgovaram "Ne". To ga jos vise nervira, pita kako smijem tako da ga gledam u oci i opet pocinje da mi cupa kosu i da me udara. Cudno, ne osjecam vise bol, samo mrznju. Opet me pusta da pita jesam li promjenila misljenje, nervira ga to sto nisam. Udara me, kaze da ce mi polomiti vrat i okrece mi glavu tako da pomislim "gotovo je", ali nije. Kaze da ide po noz, seckace me polako u komadice , da umrem polako, ali ja se ne plasim. Daje mi rok od 5 minuta, i krece po noz. Ona se umjesa i preklinje me da mu kazem ono sto zeli da cuje, ja to necu, ali me na kraju ubjedi. Dolazi on, i zadovoljan je sto sam promjenila misljenje. A ja…ja osjecam da umirem, nemam smisla za zivot. Ustajem, uzimam pilule za spavanje pod izgovorom da cu uzeti samo jednu i stignem da progutam 8 pre nego sto me uhvate. Vode me u hitnu, spava mi se, lezim u krevetu, primam infuziju, govore mi da ne zaspim. Izlazimo odatle, ulazim u kola, valjda zaspim, odjednom sam u sobi, pomazu mi da legnem. Ujutro dolazi on, budi me. Kad vidi da ostajem pri svom pocinje da prijeti. Kazem mu da cu sama to da uradim, ne mora on. Smjeska se, kaze da bi bas volio to da vidi. Ustajem, krecem po zilet, ali nema ga. Smjeska se, pita sta cekam. Kazem da su mi ga sakrili. Vuce me do kreveta. Udara me. Pomislim da ce mi polomiti vilicu ali, na srecu, ulazi neko i kaze mu da vise ne moze tako, da nista ne postize time. Prestaje, osjecam prezir. Kasnije cu shvatiti da ga u stvari zalim…
Pomislim "hvala Bogu, gotovo je", ali jos dugo necu moci da diram kosu jer ce glava da me boli, kricu kosom ogrebotinu na vratu da je drugi ne vide, tijelo ce me boljeti iako se modrice nece vidjeti...i sve ce to proci…a zaboraviti necu…nikad....

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je super Smile samo nadam se da je ovo sve izmisljeno Confused Confused

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa andrejicom .. nadam se da je ovo sve izmisljeno i da je ovo samo jedna prica ..

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drago mi je sto vam se svidja Very Happy a to jel izmisljeno ili ne...nije vazno... Wink

...zauvijek tvoja...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

granger_ je napisao/la sledeće:
drago mi je sto vam se svidja Very Happy a to jel izmisljeno ili ne...nije vazno... Wink

Ovo bogami ne lici na dobro .. posto .. ne znam ..

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bogme, ako ovo nije izmišljeno, taj treba na sud pa na duuuuuuguuu robiju.

Ili da ga se ja dočepam.
Robija bi mu u tom slučaju bila ipak bolja opcija!

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 09, 2008 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nadam se da je izmisljeno...
kako glasi ona izreka "sve se vraca sve se placa"

--_make love not war_--

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovakvom "covjeku" treba sudit i dati dozivotnu kaznu,ali jednostavno ne mozes racionalno razmisljat kad procitas ovo,zgadi ti se i najrade bi ga zadavio golim rukama Evil or Very Mad ali znam da ce ga kad tad stici Bozija pravda Exclamation

cheda88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: BEOGRAD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nadam se da se ovo nije dogidilo
jer ako jeste... Sad

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bog je veliki Wink sve vidi i sve zna Wink
ima i gore na svijetu Sad

...zauvijek tvoja...

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 05, 2008 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

takvi ljudi ne zasluzuju da zive....

**hell&granger neka vam je sa srećom**

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 05, 2008 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ipak zivi, seko moja...

...zauvijek tvoja...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Okrutna java Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon