www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li i u kojoj meri proveravati partnera?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
ipetrov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 08, 2005 7:11 pm    Naslov poruke: Da li i u kojoj meri proveravati partnera? Na vrh strane Na dno strane

Da li proveravate partnera? Da li prelistavate njegove poruke u telefonu, imenik, propustene i odgovorene pozive? Da li proveravate da li ode tamo gde kaze da ide i sl...

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 2:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne to na radim,a zelim da i on ne radi meni,ako postoji poverenje jednostavno to ne treba raditi,ali ako vam crv sumnje ne da mira,sto da ne,proveris pa vidis,mozda i budes u pravu! Wink

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne proveravam patrnera, jel samtram da ako nema poverenje onda nece ni veza dugo.Jedino sto moze kod mene da se desi da uzem nekad curin mobilni i da vidim sta ima u njemu , sto ne znaci da cu joj listati mobilni svaki dan , nego kad mi padne napamet.I smtram da tu nema nista loseg , ako ne krije nista od tebe, dace ti da vidis sta ima u telefonu. Ma da dosad nisam nikada ja bio prvi koji je proverio mob, obicno su one meni prvo proveravale pa sam nakon nekog izvesnog vremena i ja njima. I isto smtram da se ne treba slepo vreovati, da ako postoji neka sumnja da se treba proveriti , posto sam imao i takvih iskustva i ispalo je par puta da sam bio u pravu.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 3:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad imam vezu, imam i poverenje u moju curu! A i da ga nemam joj nista necu braniti niti cu je proveravati, jer ako ona mene zaista iskreno voli, nece da ima potrebe da gleda za drugim muskarcima ili da kontaktira sa njima iza mojih ledja.

Sta se mene tice, kad sam u vezi, ne krijem nista, tako da mene cura moze slobodno da proveri ako sumnja u mene. Meni nije ni problem da pregleda moj mobitel, jer niti brisem aktuelne SMS niti listu poziva, tako da ona isto ukapira da nema potrebe da se brine dal cu joj veran ostati.

ivanho0404
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 09 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 4:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je jako bezveze, ako nema poverenja nema ni veze.
Necete verovati, ali sam video tipa koji je pratio devojku kada je isla na matursko vece. Bio je parkiran kolima u blizini i dvogledom posmatrao sta ona radi.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja to ne radim..ali sam bila u situaciji da meni drugi to radi..verujte nema goreg od toga..nema niceg sto moze rtoliko da te ponizi kao nepoverenje i provera...dozivela sam i gore stvari od toga da me prati kad idem na matursko..verujte..srozavajuce je..nemojte nikada ali nikada to raditi... Sad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

qwisko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 03 Jun 2004
Mesto: Pancevo

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 11:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno sam protiv toga. A i cemu to kad ako hoce nesto da uradi, uradice sigurno, proveravali ili ne Sad

ipetrov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa vi niste normalni, bre! Sto svima smeta to proveravanje ako ne krijete nista??? I sad ste kao svi vi fer prema svojim momcima i devojkama i nikada ih niste slagali ili prevarili!! Nemojte da mi se tu folirate!!!

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja bas ne volim da me neko proverava,a da ja to znam!ako hoce da me proverava,neka to cini da ja ne znam,jer u glavnom nemam sta da krijem!
A meni sa vremena na vreme dodje da mi crv sumnje ne da mira,pa bacim pogled na njegov mobilni,i kad vidim da nema nista sto ne treba...bude mi glupo sto sam sumnjala..
al mani ti to,uvek treba biti na oprezu! Rolling Eyes

ipetrov
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nije glupo ka dumnjas! Meni je drago kad me devojka proverava jer ce tako najlakse steci poverenje u mene. A kad stekne, onda mogu da radim sta hocu! Very Happy Salim se.
Najgore je kad nesto sumnja, a nece da te saslusa da joj objasnis.

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 11, 2005 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sad....i da i ne...
Imala sam par slucajeva kada sam proveravala ali sad ne...to me je proslo...
Jednostavno ako sam sa nekim a pritom mu neverujem to i nije ljubav...
Za ljubav je potrebno potpuno poverenje...i ja se drzim toga Wink

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 03, 2005 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma,nikad ne proveravam:bilo bi mi glupo da ga pratim ili se raspitujem kod ljudi koje poznaje-kod drugara recimo.....da bas njega nesto pitam-znam da ce mi reci bas ono sto zelim da cujem tako da..nema svrhe!!

Nek sam naivna,ali cvrsto verujem da se sve kad tad otkrije i da se neke stvari prosto ne mogu sakriti...pride,imam i dobru intuiciju(pogotovo za lose stvari):jednostavno bez posebnog razloga pocnem da sumnajm i u 99% slucajeva sam u pravu..tako da,onda nema vrdanja Evil or Very Mad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Da li i u kojoj meri proveravati partnera? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 1 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon