:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Ovako čitajući jednu knjigu dosla sam do interesantnih podataka...Interesnatan je broj sedam...
-U fizici ima 7 osnovnih velicina......
-Vrijeme racunamo u sedmicama
-Dijete u sedmom mjesecu upotpunjava svoj razvoj
-U sedmoj godini zivota upisujemo se u osnovnu skolu
-Spektar svjetlosti ima sedam boja
-Muzicka skala ima sedam podioka
-Imamo sedam najrazvijenijih ekonomskih zemalja
pitam vas da li je ovo slucajnost ili ne?
Ako vi znate jos neki primjer za broj sedam....napisite...
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Postoji sedam smrtnih grehova...
Da li je slucajnost ili ne, ne znam, al mislim da jeste. Ove stvari nisu nicime povezane (sem tim brojem sedam). Vecina toga je samo splet dogadjaja. 7 zemalja, 7 dana u nedelji, sa 7 godina u skolu, to je sve covek smislio i produkt je njegovih nekih proracuna!!!
Mozda gresim, al' mislim da je to sve cista slucajnost...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja jedino mogu da tvrdim da mene taj broj prati u zivotu, sad da ne navodim primere ali mislim da mi je srecan broj
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
kod nas se krece sa 7godina u skolu,ne i u drugim zemljama.Za svaki broj mislim da moze tako da se nadju primeri...
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|