:: |
Autor |
Poruka |
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
Cao!
Zasto vecina muskaraca kada pricaju o svojoj bivsoj devojci kazu stvari poput "ku*** jedna, j*** sam je"?
Devojke sta bi vi recimo mislile o vasem decku kada kaze pred vama tako nesto o svojoj bivsoj?
Bas me zanima vase misljenje!
Pozdrav
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
nisam nikad do sad govorio o bivšim sa tim epitetom. mogao bi da je nazovem lažljivicom i prevarantkom, al kurava da je bila, ne znam. to da sam je jevavao, pa jesam, bože moj, mada tada je to bilo nešto drugo . nazvati je kuravom, glupo mi stvarno, šta god da mi je učinila, to ipak ne zaslužuje ni jedna djevojka (sem profesionalki ).
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Ne volim kada decko spominje bivsu u mom prisustvu, jer ona je BIVSA!!!
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
stvara jako veliku odbojnost prema meni jer, tako moze sutra i o meni da prica...
a potom bih odmah krenula u preispitivanje da li je meni takav decko uopste potreban, sto ce reci da bi uskoro i on bio bivsi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Da meni devojka tako priča... ko zna šta bi pričala o meni ako ja postanem bivši...
Lepotice, to znači samo da je još zaljubljen u nju. Ako se tebi to dešava, ti si tu samo da mu izlečiš rane, ali ne uspevaš zbog njega (jer je još voli).
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
To najcesce govore nezreli momci, oni koji nista nisu prosli u zivotu, i kojima je stalo do toga da su glavni u drustvu, da ispadnu "face", i obicno je 90% takvih prica neistina.
Da mi to decko kaze, sigurno bih pomislila da ce sutra tako i o meni da prica nekom trecem, cetvrtom, petom...sto bih ja u ocima takve osobe bila vrednija pa da me postedi takvih prica?
Slazem se sa Konjanikom, da ni jedna devojka ne zasluzuje da se tako nazove, ali ipak ima dosta muskaraca koji nemaju postovanja prema suprotnom polu...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ja licno bivsu nikad tako nazvao nisam... Nemam razloga za tako nesto. I mislim da nije u redu bilo koga takvim imenima nazivati...
A muskarci koji to rade su ili jako povredjeni ili jako glupi. Zasto je nije nazivao k*rvom dok je bila s njim??? Zato sto nije je imao razloga tad, a nema ga ni sad... Samo pokusava nekakvu "pravdu" da istera, al bezuspesno. Samo pravi budalu od sebe.
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Devojke sta bi vi recimo mislile o vasem decku kada kaze pred vama tako nesto o svojoj bivsoj? |
Najpre bi me slatko nasmejao. Time bi mi rekao koliko ga zapravo i dalje ta k***a boli, koliko ga peče, mira mu ne da; rekao bi mi da je dvoličan i prevejan; rekao bi mi da i meni lako sutra može da prilepi isti 'epitet' iz ko zna kog već razloga
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
bas me briga.. ne poznajem devojku, mozda jeste bila to.. a mozda nije.. sto je bilo bilo je..
vazno je ono sto je sada
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
nisam ga nikad cula da tako prica o svojim bivsim,ali da se to desilo.. pa upravo ono sto su mnogo gore pre mene spomenuli. ne bi mi nikako bilo svejedno i potrazila bih razlog tj objasnjenje zasto je tako oslovljava. da li ga je razocarala tj da li je jos uvek povredjen ili o cemu je rec.
ako to vec radi iz cista mira (a retko kad je bas iz cista mira) onda.. dovela bih u pitanje njegov "kredibilitet"
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
o bivsim sve najlepse...bar kod mene uvek tako bilo
ali ipak mislim da bih mogao da kazem iz besa qrva ili ko zna koje sve pogrdne reci ako bi me prevarila.Ako dosadim nekoj,nek me lepo otkaci i nek ode i nek radi sta hoce,a ne da pravi rogonju od mene
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | o bivsim sve najlepse...bar kod mene uvek tako bilo |
Baš tako. Lepe stvari služe za pamćenje, a ružne za zaboravljanje, pa se i ja tako sećam bivših.
Osim što mi jedna nije nikad vratila kasete "Bijelog dugmeta".
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|