:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Kada sam sama neko vrijeme, obično mi se događa da mi ama baš nitko ne prilazi dulje vrijeme Ako se i dogodi, to su momci u najčešćem broju slučajeva koji mi se, eto iskrena sam, ne svide mi fizički ni psihički
Kad se dogodi da imam dečka, ali uvijek oooooobavjezno tad, ni prije ni poslije, samo TAD! prilazi mi brdo tipova non-stop i to jako lijepih, interesantnih, pamjetnih! Svi samo tad!
Zašto to??
Događa li se to i drugima, ili sam kao i obično izdvojen slučaj?
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja to povezujem sa sledecim...
kada smo zaljubljene, kada imamo nekog...tada sijamo, zracimo, srecne smo...to nam se na licu i primecuje...i privlaci suprotni pol....
ovako, kad smo same, mozda nam se ta usamljenost i cita iz ociju, vidi iz svakog naseg pokreta, ponasanja...mozda tada nismo toliko privlacne mladicima....
gresim li?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
slazem se sa dameski .. u neku ruku .. u drugu ruku .. kad smo zauzeti .. tada vise vremena provodimo napolju jer izlazimo sa partnerom tako da ostale osobe mogu da nas vide .. isto tako dosta osoba tada vidi osobu koja je zaljubljena u drugom " cinu " .. i onda moze da primeti kakva je ta osoba kao partner
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ali ja sam uvijek poput svjetleće rakete Šalim se.
Pretpostavljam da je tako , mada sam ja bar uvijek nekako bar po izgledu ista i bez momka i sa. Mislim na to kako se ponašam prema sebi - ne zapustim se i slično tomu.
JEdnostavno teram dalje ali neće Naiđe jedan mamlaz i privuče još njih 500
I jedno i drugo mudro zborite.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
A mozda ima veze i sa biologijom. Mozda je samo uticaj feromona koji su izrazeniji kada imas decka, pa to privlaci i druge muzjake.
Nesto slicno kao i kod zivotinja. Ili je copor oko zenke ili je sama.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Brate, samo da pitam poshto sam ne samo ovde vec i u nekim drugim temama video slicne postove...Jel ti zivish u pecini?
|
Ne razumem... Sta hoces time da kazes? Da su neki od mojih postova primitivni, zaostali, iz kamenog doba... samo zato sto sam spomenuo neke pojave koje postoje kod coveka isto kao i kod zivotinja?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Negde jeste opravdano to shto kazesh al negde... |
Ja bih vrlo rado voleo da ti citam misli, ali, na zalost, ne mogu.
Tamo gde se ne slazes sa mojim misljenjem, tu upisi svoj komentar pa da zapocnemo polemiku. Ja jedva cekam da sa nekim udjem u raspravu. Prosto izazivam ljude ovde, ali niko nece da mi odgovori.
Ovo tvoje "negde ovako, negde onako" meni nista ne znaci.
P.S.: Izvinjavam se za offtopic.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ocesh da kazesh da tebe samo privlace ribe koje imaju decka? Ili tebi kad si sa ribom prilaze garishoni da ti muvaju ribu?
Ne znam kako ti al ono, ja ne gledam da li ima baju ili ne...
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Ocesh da kazesh da tebe samo privlace ribe koje imaju decka? |
Ne uvek, ali uglavnom je tako. I ne zato sto imaju decka nego zato sto su mi valjda tada privlacnije. Desavalo se puno puta da neku devojku primetim tek kad se smuva s nekim. pa se zapitam gde su mi do tada bile oci...
Alexns je napisao/la sledeće: | Ili tebi kad si sa ribom prilaze garishoni da ti muvaju ribu? |
Nije, ali to je vec sociologija. Ostavimo to za neku drugu temu.
Alexns je napisao/la sledeće: | Ne znam kako ti al ono, ja ne gledam da li ima baju ili ne... |
Upravo tako. Ne gleda niko od nas. A o cemu onda Andjela prica? Mislis da je neka statisticka anomalija? Ili mozda jedan od Marfijevih zakona?
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja ne bi da upadam u dublju diskusiju al ja mislim da se to zove PEH
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|