www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Muska vs zenska prevara
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 2:08 pm    Naslov poruke: Muska vs zenska prevara Na vrh strane Na dno strane

Da li postoji razlika izmedju zenske i muske prevare?

Neki kazu da muskarci kada varaju ne moraju obavezno da u prevari budu prisutne i emocije, a kada zene varaju tu su prisutne i emocije..
Sta mislite?

cofi89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 08 Nov 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od muskarca tj. zene.Ja npr imam ortaka koji je varao devojku,kao nije mu stalo,a posle plakao...Znaci ipak je morao da iskaze svoje emocije i dok je varao...

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma prevara je prevara. Nebitno ko je pocinio, uvek se svodi na isto...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upravu si, prevara se svodi na istu, kad se neko prevari onda obicno u vezi nesto nedostaje...

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 9:47 pm    Naslov poruke: Re: Muska vs zenska prevara Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:

Neki kazu da muskarci kada varaju ne moraju obavezno da u prevari budu prisutne i emocije, a kada zene varaju tu su prisutne i emocije..
Sta mislite?

To je cista zabluda. Ima zena isto koliko i muskaraca koje cine preljubu bez emocija, kao sto ima i momaka koji ulaze osecanjima u svaki kontakt, pa i poljubac.
Nema to veze sa polom vec sa spojevima u glavi.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 30, 2008 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ima zena koje varaju hladnokrvno, bez trunke osecanja u sebi; takodje ima muskaraca koji, kada varaju, pored svog tela unose i svoje srce. Pravila nema, sve zavisi od osobe do osobe.

Prevara je prevara, kako god bila ucinjena i ko god bio "krivac".

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kolegica je prevarila svog momka čisto radi TuKi. Da je mala ne bi s*rbila, pa se prasnula sa drugim (više puta). Imam prijetelja, koji če kresnuti pa nek je u vezi (navodno ozbiljnoj - planira se vjenčanje). Ko prevari, taj prevari, prevara je prevara. Nema tu puno priće.

manu-22
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007
Mesto: München

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, prevara je prevara.....
Iako meni to nema smisla, biti u vezi i motati se sa drugima, radije bi prekinula vezu pa onda ako hocu mogu mjenjati kad god......
Jos gore taj slucaj gdje se planira vjencanje a on jos uvjek misli kako ce nesto .... sa strane!

♥ Banetova Žena ♥
Banovan!

★ U Srećnom Braku ★
<b>★ U Srećnom Braku ★</b>

Datum registracije: 11 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Prevara je prevara, kako god bila ucinjena i ko god bio "krivac".

upravo tako... Rolling Eyes

ja ne bih mogla, a znam da nece ni on nikada prevaru napravit. kad sve ima kod kuce zasto bi to radio... sve ovisi od razmisljanja i problema sa mozgom Rolling Eyes

na svu srecu nismo svi isti. nikad ne bih mogla prevarit ovog mog, a opet imala sam frendicu koja je iskreno govorila Question da voli svog momka, pa opet ga vara. Rolling Eyes

mada, ne razumem te ljude... Rolling Eyes

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 31, 2008 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nikad ne reci nikad, to znam iz iskustva Very Happy

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drugarica jedna je decka varala pred njegovim ocima, iako se u zivot klela kako to nikad nece uraditi jer ga voli vise od svega. Nakraju kad sam je pitao zasto je to radila, odgovor je bio: "Pa sta da radim, hocu da zivim, ako necu sad kad cu"...

Stvarno nas ima raznih. Ako je nekom ovo opravdanje za prevaru, onda to i nije prevara. Jer ljubavi nikad nije ni bilo. Samo lazi...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prevara je prevara .. bila ona muska ili zenska Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Muska vs zenska prevara Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon