:: |
Autor |
Poruka |
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Jel sluša neko Uriah Heep???
Svirali su pre dve godine u Zaječaru na gitarijadi, mnogo je dobar koncert to bio!!!
Baš me zanima da li ih neko sluša (a verujem da takvih ima) i šta mislite o njima i njihovoj muzici (jer su jako jedinstveni)!!!
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Obozavam ih. Pogotovo Free me, Sweet Loraine.....
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Meni je prva asocijacija na njih "Lady in black". Ah, ah, ah...
Cudo od pesme, balada za sva vremena.
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
ramar je napisao/la sledeće: | Obozavam ih. Pogotovo Free me, Sweet Loraine..... |
Lep izbor nema sta. Meni je licno omoljena Salisbury, jeste da traje 15 minuta, al svaki sekund vredi...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Prvi put cujem.
Skinucu nesto pa cu poslusati..
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Staro, staro ali dobro, dobro!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|