www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako da se poljubim?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 7:08 pm    Naslov poruke: Kako da se poljubim? Na vrh strane Na dno strane

KAKO DA SE POLJUBIM?!

1. Nagni se što bliže mladiću
2. Stavi svoje usne na njegove
3. Otvori usne
4. Izbaci jezik
5. Pokreći ga u krug
6. Ponovi sve iz početka

Malo smo se šalili po pitanju ovih uputstava. Ali, istina je da često dobijamo pisma u kojima nas molite da vam pomognemo da naučite da se ljubite.
Ljubljenje je potpuno individualna stvar, i ne želimo da pomislite da morate da uradite sve što pročitate u ovom tekstu, ali u svakom slučaju je interesantno razgovarati o tome.
Jedno zapamtite: pravila i postoje da bi se kršila.
Pripremi se, pozor, cmok!
Pravilo broj 1
Postaraj se da mesto i situacija budu savršeni.
Mesto je jako, jako važno jer bi ono trebalo da te ubaci u pravo raspoloženje. "Jedan od najboljih poljubaca koje sam iskusila desio se na podijumu diskoteke posle dva sata neprekidnog đuskanja sa mladićem koji mi se mnogo sviđao", poverila nam je Kaća (19). Deki (20) se kune da je njegov najbolji poljubac bio onaj prvi, u obraz, kada je "najlepša devojčica u razredu iskoristila priliku na času fizičkog i poljubila me u obraz. Onda sam i ja nju poljubio u obraz. Bilo je tako romantično." Dodaje uz uzdah: "Nikada ga neću zaboraviti." Možda se ipak sve vrti oko igrališta.
Pravilo broj 2
Potrudi se da pre poljupca ne jedeš ništa neprijatnog mirisa.
" Moj prvi poljubac će zauvek biti umrljan ukusom hamburgera koji je moj dečko pojeo nekoliko minuta pre nego što smo se poljubili", kaže Sanja (20). "Ako mi ne verujete, raspitajte se šta je Britni Spirs izjavila kada se požalila da je Enson Maunt jeo beli luk pre njihovog poljupca na snimanju filma 'Raskršće'." (Možda je zamenio sa Drakulom, he, he, he.)
Pravilo broj 3Što si iskrenija, stvari će se bolje odvijati.
Ako si iz nekog razloga nervozna, zato što na primer nemaš mnogo iskustva sa ljubljenjem, nećeš uživati. Najbolje što možeš da uradiš jeste da duboko udahneš i kažeš mladiću kako se osećaš. Naša saradnica Ana se prvi put poljubila za vreme igre istine. "On me je pitao da li sam se ikada poljubila 'filmski', i ja sam prvo oklevala da priznam da nisam, ali sam na kraju rekla istinu. Onda me je pitao da li želim da naučim. Ustao je i ugasio svetlo da mi ne bi bilo neprijatno. Bio je to nezaboravan, sladak i nežan po-ljubac."
Pravilo broj 4
Poželjno je da ti se mladić stvarno dopada.
Ovo pravilo može da zazvuči idiotski, ali iznenadila bi se kada bi znala koliko se devojaka poljubi sa nekim mangupom i posle se pitaju zašto im nije bilo lepo. Jasna (18) i njen sadašnji dečko su dugo bili dobri drugovi. Prvi put su se poljubili jedne večeri, pošto su konačno priznali jedno drugom da osećaju nešto više od prijateljske ljubavi. "Kada smo završili razgovor, on me je dugo gledao pravo u oči, pa sam ja rekla: Dobro, sada možeš da me poljubiš." Otvorenost koja je postojala među njima je učinila situaciju savršenom.
Pravilo broj 5
Saveti koje ti je dala rođaka možda i nisu tako delotvorni.
Verujte na reč Violeti kojoj je bivši, čije ime bolje da ostane nepoznato, olizao celo lice u stilu kućnog ljubimca! Ha! Ispostavilo se da mu je neko rekao da je to ludo, zavodljiva stvar. Deki (20) nam je mudro objasnio da previše trikova može da pokvari raspoloženje: "Onog trenutka kada počneš da razmišljaš o tehnici, poljubac krene nizbrdo."
Pravilo broj 6
Ali ponekad su mali trikovi i dobri.
Maja priča o svom prvom poljupcu sa sadašnjim dečkom Markom: "Držao mi je lice obema rukama kao Met Dejmon Mini Drajver u filmu 'Dobri Vil Hanting'." Maji se to dopalo. Svi vole da budu poljubljeni u vrat, da im malo gricneš usnu, a bogami i jezik. Ali sasvim malo (što je pravilo broj 8). Naš drug Gogi (25) želi "da devojka malo ovlaži usne pre nego što me poljubi." Kako je zahtevan! A njegov 23-ogodišnji brat Joca kaže da mu prija kada se ljubi što je sporije moguće, jer tako uživa u svakom trenutku poljupca.
Pravilo broj 7
Duhovitost je prava stvar.
Muvanje nije toliko ozbiljna stvar. Malo duhovitosti može da te zbliži sa mladićem sa kojim treba da se poljubiš. Julija (20) ima dečka koji je često usred razgovora pita: "Julija, Julija, da li ti je dobro?", a onda počne da se pretvara da joj daje veštačko disanje. Pošto se kao baci na nju i otvori joj usta, stvarno je poljubi. "Moja reakcija na to je da počnem da ga golicam, ili da mu duvam u usta što ga dekoncentriše, pa se oboje smejemo." I mi mislimo da je ovo super.
Pravilo broj 8
U poljupcu oboje treba da uživate.
Naša drugarica Lidija je upoznala mladića koji verovatno misli da devojke vole da budu žive smazane. "Ljubljenje sa njim je bilo kao da me je napao divlji pas!", žali se ona. "Sve vreme sam mislila kako moram što pre da pobegnem iz njegovog zagrljaja. Mislila sam da ću se ugušiti." Joj. U toku ljubljenja, pravi kratke pauze, kako biste se i ti i mladić malo odmorili, a onda udahni i počni ponovo sa nežnim poljupcem. Nadajmo se da će i on pratiti tvoj tempo i da nećeš morati da izgovoriš rečenicu: "Molim te, nemoj da mi odgrizeš jezik."
Pravilo broj 9
Ponekad je prvi poljubac bez razloga neprijatan.
Ponekad može da bude neprijatno iskusiti nešto što pre toga nikada nisi doživela. Tanji (16) se nije dopao njen prvi poljubac: "Činjenica da je tuđi jezik i tuđa pljuvačka u mojim ustima mi je bila odvratna!" Važno je samo da se opustiš i prepustiš osećanjima i, naravno, da se poljubiš sa mladićem koji ti se mnooogo dopada!

MyLoveStory

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar ovde ima nekog ko jos to ne zna?

bogme, npr danasnja omladina je otisla mnooogo daleko od poljupca Neutral

" I know the way to fuck them all...."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja spadajuci u danasnju omladinu nisam znala da se ljubim do 19te godine Very Happy

Ko zna zasto je to korisno, a ne moze da steti Smile

tea92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 05, 2010 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..ma ova danasnja omladina je poludela! Very Happy Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~ -> Kako da se poljubim? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon