:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Po vasem uvjerenju - tko od clanova ima neki svoj poseban stil, ciji vam se svidja? A ciji ne?
Stil bi bio kompletna slika, od verbalnog do grafickog nacina izrazavanja, dakle stil govora u postovima nadopunjen avatarom, potpisom, nickom i sl...
Velociraptor mi ima simpatican stil - zayevantski i lezeran
Konjanik - stil covjeka iz Bosne (na pozitivan nacin naravno). Chevap King Tvrtko i Rajvosa spika. Simpaticno!
Annabel_Lee mi ima drag stil - vrlo njegovane i educirane osobe.
Drag mi je i stil kolegice dameski - nepretenciozan ali cvrst. Tako ga ja dozivljavam...
Vizljasta Nasta takodjer ima zezantski stil a la velociraptor. Stoji joj.
Andjela - s ponosom nosi stil svjetske cure. Moj tip! Eh, da nisam ozenjen...
ex_deda - pjesnicki stil, a pjesnici su ukras u svijetu, zar ne?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sto se mene tice .. ne znam koga bih izabrao za ovo ali bih mogao recimo Annabel_Lee .. ima veoma fin stil poruka .. i uvek inteligentan .. barem od onoga sto sam mogao da vidim ..
Isto tako komsija aureliano je uvek .. u jednom njegovom stilu u kojem uvek iskaze nesto sto zeli ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Johnny delija, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Annabel
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Postideste me na brzaka, tek sam sad videla ovu temu...
Anđela, posve osobena
velociraptor, posve luckast
aureliano, posve Otima Se Svakom Opisu Treba ga doživeti
Moytsa, posve prisutna i moja
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
aureliano - fakat čovjek ima moć da nasmije, nauči čovjeka mnogo tomu a možda toga nije ni svjestan, i da nije oženjen uzela bih dvije karte za neko dobro putovanje s njim na godinu dana
Annabel_Lee-uvijek odmerena, staložena, odiše ali jednostavno odiše energijom u svojim postovima i skroz je originalna. to je njen stil i čuva ga
Konjanik-kad već popričasmo o ovome, ovaj čovjek je prijatelj, iskren uvijek što je najvažnije. to je njegov stil - iskrenost i to se kod njega ali baš vidi i uopće ga treba razumjeti!
Moytsa- tako dama. tako spremna da pomogne. tako vesela i na svojsten si način predivna.
Alexns- ova budala je razvila svoj stil zbog toga što je tako i rođena duša moja, uvijek tako blesav, to ne može baš svatko priznajte si.
Djevojka od čokolade- čitaj pod Alexns
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
andjela-posebna je u svom stilu,zna kako da prenese pozitivno raspolozenje na ljude,uvek ima otkacene i zanimljive postove
anabell lee-stalozena,pametna i uvek je zanimljivo citati njene postove
idealna-jako zanimljiva i otkacena osoba(u pozitivnom smislu)
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Annabel_lee definitivno, svaki njen post je zanimljiv..
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
anabell_Iee i naravno Vila,mada svako ima svoj stil i zanimljiv je na neki nacin
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ajmo redom mada lista i nije bas nesto dugacka
Car Dusan-Silni - lafcina, sila od coveka...svaka mu je rec na mestu, a svaka moja dalja suvisna
aureliano - covek ciji mi se otvoreni pogledi na zivot i odmeren stav posebno dopadaju...retko se na takvog nailazi
Alexns - spadalo, zayebant i moj omiljeni zli brat blizanac...redovno me nasmeje i za to mu od srca hvala
dameski, škorpijica, Ivankamaza i ~SonicLady~ su osobe prema kojima nikako ne mogu biti objektivna...previse ih volim pa zato ni ne pokusavam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
slatka šanerka - ova bejbi ima stil koji se zove opičena sto gradi i mislim da je njen cijeli život jedan Zamisli život u ritmu muzike za ples. Fakat je uvijek predobra i luda i to joj stoji
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
I ja moram da se slozim sa svima i da kazem da je Annabel_Lee jedna od najboljih
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
propast - devojka sa obe noge na zemlji. zna koliko zna i shta/koliko vredi.
Toliko za sada, ostali slede.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|