:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
- Izvolite druže pukovniče!
- Dovedi mi majora!
- Da, druže pukovniče!
* * *
- Zvali ste me druže pukovniče?
- Slušaj sad. Sutra u 9 sati nastupiće pomračenje sunca, tj. jedna pojava koja se ne događa svaki dan. Naredićeš da se vojnici postroje u krugu kasarne, odeća svakodnevna. Prilikom opažanja te zanimljive prirodne pojave, objašnjenja ću davati ja lično. U slučaju loše vidljivosti ili kiše, vojsku smestiti u gimnastičku dvoranu. Jasno?
* * *
- Pozovi mi kapetana!
- Da, druže majore!
* * *
- Izvolite, druže majore!
- Po naređenju druga pukovnika sutra u 9 sati održat će se pomračenje sunca. U slučaju kiše pretpostavlja se slaba vidljivost. Tada će se iščezavanje sunca održati u gimnastičkoj dvorani. Da li će padati kiša ili neće, o tome će odlučiti drug pukovnik. Ovako nešto ne događa se svaki dan! Jasno?
- Jasno!
* * *
- Pozovi mi poručnika!
- Da, druže kapetane!
* * *
- Kad sutra u gimnastičkoj dvorani počne padati kiša, a tako nešto ne događa se svaki dan, naš pukovnik će iščeznuti u 9 sati, u svakodnevnoj odjeći. Jasno?
- Jasno!
* * *
- Vojsko! Sutra će iščeznuti naš pukovnik!
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Pa jeste...Dabome... Juce pukovnik, danas pokojnik.
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|