:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
StA ste culi u toku sex-a od vaseg partnera/partnerke,pa vam u tom trenutku mozda vise nije bilo do sex-a,onako vidno mozda razocarani prestali ste i nije vam padalo na pamet da nastavite?
Da li se to uopste nekome desilo?
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
heheheh ja se nisam jos nijednom naljutio ili cuo nesto sto bi me nateralo da prestanem ali moju partnerku da...i to ja jedno 2 puta ali sta da joj radim kada se ljuti za bilo sta....
jednom se nadrndala i prestala je zato sto je primetila da se ogledam u ogledalu u toku oralnog zadovoljavanja s njena strane....
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma znas kako..ume ponekad da odvali neku glupost za koju zna da se iznerviram..kao na primer da me u toku odnosa podseti na neki delic svadje koja se odigrala tog dana..e onda odlepim...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa....nije mi se desilo....al sam jako osjetljiva kad je o tom rjec,pa me bas cudi kako se nije dogodilo da me nesto natjera da stanem...
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Goxa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2003 Poruke: 7
|
|
paaa za sada ne mogu da se pozalim da je uspela nesto da izvali a da NAS to toliko dekoncentrise od datog posla, jellll
|
|
|
|
|
|
tashica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 16
|
|
Niti znam da se to nekom desilo, niti se meni desilo .. to verovatno ide u poznijim godinama, a ne dok smo ovako zeleni kao ja
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ma ja to raspravim posle seksa....
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
Nije mi se vala jos nista tako desilo, al nadam se i da nece
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
uh, jedna se naljutila..... nawikla da radi "smoking" ispod cebeta, pa se naljutila kad sam skinuo cebe sa njene glawe, a ona se ono, bash primila......
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
disa81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
moja nikad nije prestajala nego je cak i molila da nastavim dalje, jos, jos, jos....
|
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Heh, jedino na njen zahtjev, mada ne znam zasto bi htjela stati...zbog bola mozda, ako je u pitanju analni sex ?? NE, nije mi se nikad to desilo....
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
hagbard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 134
|
|
Samo jednom kada sam predlozio da nam se njena drugarica pridruzi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|