:: |
Autor |
Poruka |
zzbabac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Nov 2006 Poruke: 22
|
|
Pojavila mi se neka zvjezdica dolje desno Genuine Microsoft Software koja me upozorava kako sam zrtva nelegalne trgovine softverima i da je moj XP nelegalan te mi nude kupovinu i legalizaciju za 149$. Glupost, naravno da je nelegalan, medjutim ne znam kako da se otarasim ovog agresivca koji me handri pri svakom ukljucivanju i povremeno u radu na kompu. Pomagajte, stvarno mi idu na nesto.
|
_________________ Vazno je letjeti! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Pa ako ti je verzija nelegalna ne vidim u cemu je problem .. kupi legalnu i onda ce da ti se izgubi to ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
|
|
|
kenzo_japanac ~наша ствар~
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1463
|
|
nelegalan softver je nesto najnormalnije u SRB. Probaj da instaliras neku drugu kopiju. A da kupujes original verziju... 98% korisnika Windowsa koristi pirate verziju zasto bi se ti pravio pametan ???
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Nemam ja nista protiv legalnog software-a, imam legalan XP na laptopu
Na gornjem linku je lepo objasnjeno kako se to skida... i to je sve, problem je u tome sto je uradjen update i on pokupio to i svaki put kada radi update isto ce se desiti... tako da predlazem da se isti iskljuci.
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Boky jabuko ne znam kad si se docepao Kanade, no mi smo jos na Balkanu i 149$ je ogromna lova. Uzivaj na svom zapadu i ne preziri svoje korijene.
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Ako nisi resio javi mi na PP ja cu da ti objasnim sta da uradis da postane genuine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zahvaljujem NenaduS i Miliciku. a svima koji danas slave zelim sretan Bozic i puno radosti u zivotu.
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Hvala ti na lepim zeljama
Locked by Mr. Bond:Ostavljeno ukoliko neko bude imao isti problem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|