:: |
Autor |
Poruka |
sarge Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Jan 2008 Poruke: 34
|
|
Da li vam se desilo da nakon duge veze vise niste mogli biti ona stara ponekad vragolasta osoba,vec ste postali osjecajniji i smireniji ?
|
_________________ .....: R'n'R Baby :..... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Aha. Cijela 2 dana. I onda bih izašla za vikend sa frendicama i ponovo postala vragolasta.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Smirim se ja...neko vreme Doista sam i iskreno posvećena osobi sa kojom sam Ali, moj nemirni duh je sveprisutan, can't help it
Elem, how would I put it...?
Kad sam dobra - dobra sam, ali kad sam loša - onda sam mnogo bolja
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
sarge Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2008 Poruke: 34
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Smirim se ja...neko vreme Doista sam i iskreno posvećena osobi sa kojom sam Ali, moj nemirni duh je sveprisutan, can't help it
Elem, how would I put it...?
Kad sam dobra - dobra sam, ali kad sam loša - onda sam mnogo bolja |
Eh...nije to ba tako ni lose..isti sam..ali mi se desilo nes nezgodno pa sam se haman malo change,hope so not 4 a long time ne bi valjalo
|
_________________ .....: R'n'R Baby :..... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
desilo mi se...da sam pocela vise da cenim sebe i svoje emocije prema drugima...i kome cu kako sebe da dam i na koji nacin...
lepo je kad te ljubav promeni
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Jeste, ne radim mnoge stvari koje sam pre a bile su lose..
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
sarge je napisao/la sledeće: | Da li vam se desilo da nakon duge veze vise niste mogli biti ona stara ponekad vragolasta osoba,vec ste postali osjecajniji i smireniji ? |
nisam hteo da budem ona stara osoba... bilo je lepo... svakako. ali samo za to vreme. sada samo povremeno volim da se u drustvu podsetim na te vragolaste, decacke dane
sada imam druge ambicije...
decaka uvek mogu da pustim napolje... to mi je najlakse.
u ovom stanju... volim da se otkacim sa svojom devojkom, drustvom... sve ostalo me ne interesuje.
nekada sam imao faze s vremena na vreme. sada to vise nije slucaj...
mir, spokoj, uravnotezenost.
promeni te ljubav vremenom... sve dodje na svoje i u pravo vreme
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
^To o cemu ti pricas nije ljubav vec godine, druze...
Svako novo iskustvo nas menja, pa tako i svaka ljubav. Ni vise ni manje od skole, vojske, posla, sticanja novih prijateljstava. Uglavnom se trudim da mi nista ne menja navike koje volim, i da ostanem ono sto sam oduvek bio.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
desilo mi se...pa sam sad završila u braku. bila sam histerična, neposlušna, tjerala po svome...
a onda, od kad sam sa njim sam postala mirna, poslušna, dobra, zaljubljena...pokazujem mu svakog trena koliko ga volim...
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Samo ljubav moze da te otrgne od loshih navika i spase. Mnogi ljudi neveruju u to, okruzeni smo i rastemo kroz reklame i utiche shta nam drugi kazu. Medjutim koliko god su se neki obogatili od strane ljubavi, i stvorili svoj sevt u sopstvenoj lazi, oni tek uche njenu snagu, a zenskog je roda i nije fizika, sa punim pravilom.
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | ^To o cemu ti pricas nije ljubav vec godine, druze...
Svako novo iskustvo nas menja, pa tako i svaka ljubav. Ni vise ni manje od skole, vojske, posla, sticanja novih prijateljstava. Uglavnom se trudim da mi nista ne menja navike koje volim, i da ostanem ono sto sam oduvek bio. |
ne slazem se sa tobom... vidis... nekog te "godine" stignu sa 40 god... i u glavnom biva tako...
da se meni nije desila ta ljubav o kojoj mesecima smaram sve vas na forumu... danas bi verovatno bio sa nekom zenskom koja mi nista ne znaci i u medjuvremenu bi trazio drugu... svako vece bi izlazio sa nekim fiktivnim drugarima, vracao se pijan u 6 ujutru... "zezao" bih se...
mozda ne znas jer si "mlad" ... jednom ti pukne nesto u glavi, kada trebas da se odlucis izmedju ljubavi i "zezanja"... ja sam izabrao ljubav i dozvolio da me menja...
dosta je proslo od tada... i nisam se ni za sta pokajao...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | jednom ti pukne nesto u glavi, kada trebas da se odlucis izmedju ljubavi i "zezanja"... ja sam izabrao ljubav i dozvolio da me menja... |
A da si bio par godina mladji, odlucio bi se za zezanje, je l' da?
O tome i pricam. Neke stvari dolaze sa godinama. Osetis potrebu da se skrasis sa jednom osobom i ako u tom trenutku to nije ona prava, ti opet ostanes sa njom.
Suprotno od toga. Kada si mladji i ako naidje prava, ti ces je zanemariti jer ti ne pada na pamet da se vezes tako mlad za jednu osobu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|