jeste ona mnogo zgodna,u faci bas i nije nesto...ali ne da ne zna da peva,nego ne valja za usi kad ona zapeva....pesma ulazi u usi zbog ritma...
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
a reci su toliko glupe, ne mogu da verujem da ih je pisala marina tucakovic??? posle cece i seke...na sta spada...?
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Killaz ***Don Brate***
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
Nevidjeno sr**je....
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Beo ko afrika???
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
*Mayche* je napisao/la sledeće:
Beo ko afrika???
Hihi..ne nego vreo ko afrika...
Al pesmu sam jednom čula ... i nisam na volji da je više slušam jer nije dobra...Mislim muškarca uporedjuje sa državama..bož' svašta..
sejtan-76 Upućeni član
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
Ova djevojka je definitivno "DNO", kvari mi sluh....Bljak...
BOZE, ko god ima nesto novca...snima albume...
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
Videla sam je neki dan ne izgleda lose uzivo...definitivno privlaci muski deo publike,a pitam se i zbog cega?! Salu na stranu ne moze se reci da devojka nije atraktivna sta vise...Magnet je...Gde god se okrenem samo Sandra,Sandra,Sandra...
Killaz ***Don Brate***
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
cerisilo je napisao/la sledeće:
Videla sam je neki dan ne izgleda lose uzivo...definitivno privlaci muski deo publike,a pitam se i zbog cega?! Salu na stranu ne moze se reci da devojka nije atraktivna sta vise...Magnet je...Gde god se okrenem samo Sandra,Sandra,Sandra...
Sta da se radi,svakom se ovaj spot svidja na svoj nacin ,i ja ponekad iskljucim ton pa ga pregledam vishe puta
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi
cerisilo Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 15 Mar 2008 Poruke: 59
Xex,ne cudi me uopste!Bilo kako bilo privukla je paznju,na ovaj ili na onaj nacin!
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma