:: |
Autor |
Poruka |
Dakilica > sexy angel <
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
Da li neko moze da pomogne. Trazim pesmu -angels- refren ide ovako People stop fighting
Angels are crying
We can be better
Love is the answer
Ako neko ima pesmu u mp3 formatu molim da mi posalje na ns2006blueboy@yahoo.com
hvala
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
pesmu peva Morandi, pogledacu veceras da ti nadjem, ako me neko ne preduhitri
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ubuduće te molim da ako ne znaš naziv ili izvođača neke strane pesme, prvo postaviš pitanje ovde http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=13621
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
pesma ti je poslata
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Dakilica > sexy angel <
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
Trazim , ovde na domacem nisam uspeo da nadjem, ceo zadnji album od Aleksandre Radovic i od Van Gogh-a, molim vas ako neko ima neka mi posalje na meil koji je ispisan u prvom postu. Hvala unapred.
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Za Aleksandru sam ti vec objasnila, ali evo i Van Gogh je na sajtu skoro dve godine Van Gogh 2006 mislim da posle toga nista nije izlazilo...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|