:: |
Autor |
Poruka |
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Imam problem kada hocu da pustim neku pesmu, kada je otvorim preko Winamp-a konstantno mi se pojavljuje sledece:
Winamp has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Bez ikakvog daljeg objasnjenja u cemu je greska. Onda sam pocela da pustam pesma preko Media Player-a, i usred pesme racunar mi se sam restartovao.
O cemu se radi?
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Obriši winamp i opet instaliraj(sve će biti ok) A za restasrtovanje kompjutera nije kriv media player to je nešto drugo
|
|
|
mehatronicar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Dec 2004 Poruke: 24 Mesto: Karlovac
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ja sam negde davno skinuo winamp sa neke stranice, ne znam koja je tacno verzija bila, ali nije htela da radi ni na jednom kompjuteru, cak je mozda bila i ista poruka koju ti dobijes.
Onda sam skinuo sa neta drugi winamp i evo da danas nema nikakvih problema.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Da ne otvaram slicnu temu, problem.. nekad, ne uvek dok gledam nesto preko neta i usput slusam muziku, mi koci muziku tj pesmu sto slusam.. ne slusam online radio, slusam pesme sa svog racunara i one preskacu, prekidaju pesmu..
zasto?
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
andrejice... imas slab procesor kupi novi dosta zezanja..ali stvarno je tako.. sigurno imas vise stvari otvoreno u isto vrijeme.. a pjesma ti koci tj prekida samo kad otvaras novu stranu na net-u? jel?? ako je tako onda je problem u proceseru..slab je
ne znam sta koristis za pretrazivac..ako koristis Internet explorer onda ga zamjeni Operom...
ako i dalje bude kocilo uradi sledece...
desni klik na desktop/properties/appearance.. tu imas 'windows and buttons' opciju..
stavi na 'Windows classic style'.. to ce smanjiti 'zauzece' procesora..
mozda ti tada ne bude kocilo....
pogledaj pa mi javi...
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Ako si na Dialup-u, soft modemi chesto prave bash takve probleme!
Tu ti nema pomoci...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Da ne otvaram slicnu temu, problem.. nekad, ne uvek dok gledam nesto preko neta i usput slusam muziku, mi koci muziku tj pesmu sto slusam.. ne slusam online radio, slusam pesme sa svog racunara i one preskacu, prekidaju pesmu..
zasto? |
Reci mi jel ti se to desava kad koristis Windows Media Player?
Pitam jer i ja imam problem, kad koristim WMP pesme preskacu (dakle ne stanu nego samo u sekundi preskoci 2-3 sekunde). Kad sam instalirao Winamp i presao na njega ... nikakvih problema nemam (tesko da moze biti do procesora Intel DualCore 3.2GHz a ni do memorije 1GB DDR2)
|
|
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Dok sam imala stari Windows Media Player mogla sam jednu pesmu ili nekoliko njih da preslusavam bez prekida, dakle, postojala je opcija "repeat" ali sad na ovom novom player-u nikako da nadjem opciju za tako nesto. Pa bih zamolila nekog od vas da mi pomogne kako da to podesim.
Hvala!
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
Eternity je napisao/la sledeće: | Dok sam imala stari Windows Media Player mogla sam jednu pesmu ili nekoliko njih da preslusavam bez prekida, dakle, postojala je opcija "repeat" ali sad na ovom novom player-u nikako da nadjem opciju za tako nesto. Pa bih zamolila nekog od vas da mi pomogne kako da to podesim.
Hvala! |
na naslovu playera kliknes desnim klikom onda PLAY/REPEAT..
..ili jednostavno Ctrl+T ...
nema na cemu
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Vidi stvarno........ jao bruke...
Hvala ti...
edit: pa sta su sakrili te opcije...boze dragi..hehhe
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Imaš i na dnu playera, tamo gde su playing komande, dve ukrštene strelice i jednu kružnu strelicu - to su shuffle i repeat dugmići
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|