www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Donatela konacno na 3 spratu!!!!!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 11:55 pm    Naslov poruke: Donatela konacno na 3 spratu!!!!! Na vrh strane Na dno strane

Konacno!!!!

I to da dozivim!!! Shocked

e sad mogu da.... Cool

Jaroooooooooooo, cestitammmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da mi budes malo cesce aktivna kao sad, i uvek u takvom raspolozenju, i saljem veliki kiss i hug da puca cela rajvosa

vidi sta nadjoh za tebe Wink

" I know the way to fuck them all...."

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 12:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam i ja Wink

Donatella
NiNja MaCa
NiNja MaCa

Godine: 39

Datum registracije: 29 Nov 2004
Mesto: rajvoSa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahhahahahahhaha........... Jaro moja, saljem ti ogromnu cmoketinu, da zvoni cijeli begis....
pa i meni djeluje nevjerovatno, jer sam mislila da vise posta necu iskucati ovdje.... al eto, cuda se desavaju Cool
a ja moram da naglasim, da sam samo zbog tebe iskucala ovo sto je falilo do 3000, stoga posvecujem tebi ovaj famozni treci sprat....
a sad me ostavi, ne mogu vise da pisem, znas koliko sam lijena sto se toga tice Mr. Green Mr. Green

@nexta, hvala ti, kissss Very Happy

And answered, I myself am Heaven and Hell.

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 6:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam i ja Smile

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam ti lipa Very Happy

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 10:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

beeeeeeeee beeeeeeeee vidi ko je na 3 pragu..... e pa čestitam skači tako i dalje

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao, neka je sa srećom treći spratić... Wink Nećemo valjda toliko čekati i na sledeći Shocked Razz Od srca sve najbolje... Wink

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja Cool

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i samo dalje Very Happy

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam!!!!!

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam i ja stari clanu Exclamation Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Donatela konacno na 3 spratu!!!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon