www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jelic Ban trazi....
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Campobasso, Molise, Italia

italy.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 22, 2007 9:05 pm    Naslov poruke: Jelic Ban trazi.... Na vrh strane Na dno strane

Od Dragane Mirkovic, pesmu sa refrenom..." voleli se ceo zivot, rastali za pet minuta"
Nisam siguran da se i pesma tako zove, ali ovo je citat iz refrena... Laughing Laughing

neskonele@yahoo.co.uk

DooX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma ti se zove Ceo zivot jedna ljubav sa albuma iz 2000. godine koji se zove Sama

Saljem ti je

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 23, 2007 2:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim te da ubuduće ako ne znaš naziv pesme prvo pitaš u ovoj temi Arrow http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa tek onda potražiš pesmu ovde.

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

italy.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 8:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DooX je napisao/la sledeće:
Pesma ti se zove Ceo zivot jedna ljubav sa albuma iz 2000. godine koji se zove Sama

Saljem ti je

Zahvaljujem ti na ulozenom trudu i vremenu, ali ni u ponovljenom pokusaju, pesma se ne da otvoriti. Ja sam prvo posumjao u svoj kucni comp, ali danas sam u firmi probao jedno sa jedno 3-4 racunara od kolega i ne moze nikako!?!
U svakom slucaju veliko hvala josh jednom Shocked

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pesma postavljena Arrow Dragana Mirkovic - Ceo zivot jedna ljubav Very Happy

DooX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam zasto Bane,mislim slusao sam pesmu dobra je,radi,jedino sam morao da je zapakujem jer gmail ne dozvoljava slanje mp3 formata samo ogg fajla...

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

italy.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala josh jednom obojici Very Happy Very Happy maximalni ste!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

italy.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kemal Monteno i Nina Badric.....Dunje i kolaci

jelic.ban@gmail.com

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pesma ti je poslata Wink

" I know the way to fuck them all...."

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

italy.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 31, 2007 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
pesma ti je poslata Wink

Zahvaljujem puno i jako. Ujedno srecna Ti Nova Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jelic Ban
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

italy.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 01, 2008 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Miroslav Ilic.......Polomicu case od kristala Laughing Laughing Laughing
jelic.ban@gmail.com

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jelic Ban je napisao/la sledeće:
Miroslav Ilic.......Polomicu case od kristala Laughing Laughing Laughing

Arrow Miroslav Ilic - Polomit cu case od kristala Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> Jelic Ban trazi.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon