:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Čestitam!!! Od srca sve najbolje koleZinice, i da ih bude još mnoooogo više i da mi i dalje budeš tako divna i mila.... Ljubim te!
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
Poslednja prepravka: Lane86 datum Sub Dec 22, 2007 2:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Cestitam od srca i samo dalje
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Čestitam i ja
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Oleeeee!!! Me se ponosi svojom ćer'om! Čestitke za pređeni spratić, sve najlepše i što veći džeparac da izvučeš od tate (ti izaberi od kog ćeš )...od srca tvoja mam'! Ljubac!
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Evo i za SonicLady nesto cemu ce se sigurno obradovati
|
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
cestitam..!!!!!
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Cestitam i ja
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
granger_ Banovan! Wanted!
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473
|
|
Cestitam i ja
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Iskrene cestitke od mene,sve najbolje!!!
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cestitam kolezinice, i da si mi jos dugo, dugo takva kakva jesi
ljubim pametnicu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Sekanaaaaaaaaa cestitam ti na novom spraticu, nadam se da cemo ga zaliti bar nekom kaficom Sve znas, a ono sto ne znas ima da ti kazem prvom prilikom
Jaooo sekana vidi ko je dosao da ti cestita spratic
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
Chestitam na novom spratu, samo napred
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|