www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

phpbb ili smf - webmasteri vase misljenje
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
mladen_v
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 19 Okt 2007

monaco.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 16, 2007 1:53 am    Naslov poruke: phpbb ili smf - webmasteri vase misljenje Na vrh strane Na dno strane

svima nam je poznato da su najkoristeniji forumi phpbb i smf, za koji bi ste se vi odlucili, zasto, i vase misljenje o obadvije vrste ovih foruma?

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 16, 2007 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam ljubitelj SMF-a. Bas zato sto su i njegovi template-ovi u PHP-u radjeni tako da mi je nekako zgodnije da ih prepravljam od PHPBB-ovih jer su ovi drugi u .tpl fajlovima (sto je zapravo samo HTML kod sa varijablama)....

Pre je PHPBB bio pun rupa medjutim koliko vidim u poslednje vreme nema vishe tih problema tako da moze i on da prodje. PHPBB cini mi se ima daleko vishe mod-ova od SMF-a pa je sa te strane mozda bolji...

Moja preporuka je SMF a ti probaj i jedan i drugi Smile Najbolje da sam odlucis iz iskustva Very Happy

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 16, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Bond je napisao/la sledeće:
...PHPBB cini mi se ima daleko vishe mod-ova od SMF-a pa je sa te strane mozda bolji...

Zbog ovoga moj glas ide BB-u. Mada koliko vidim ti tek sada pocinjes da se ucis tako da ako se potrudis mozes naci i lepse template za BB nego za SMF, oko toga se nemoj brinuti posto neces odmah znati da ih prepravljas. Wink

Bitnije ti je da vidis mogucnosti jednog i drugog a izgled mozes uvek nabaciti.

Zbog toga se slazem da trebas probati oba i onda sam odluci. Wink

We walk around just playin' the violin behind you

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 16, 2007 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa neshom .. ipak je bolje ako imas vise mogucnosti na forumu jer onda mozes na forumu da nesto korisno dodajes umesto da imas neke restrikcije

mladen_v
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

monaco.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 16, 2007 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja vec koristim smf, ali sad spremam jedan drugi portal pa sam zato napravio temu da čujem mišljenje ostalih

nenadmorpheus
Just me
Just me

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 17, 2007 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mladen_v je napisao/la sledeće:
ja vec koristim smf, ali sad spremam jedan drugi portal pa sam zato napravio temu da čujem mišljenje ostalih

U tom slucaju ako imas malo slobodnog vremena nadji neki free host pa se se igraj sa njim (phpbb-om) pa ako ti se dopadne....

mladen_v
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

monaco.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 19, 2007 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e brate nije host problem, imam host 600GB, posto imam veliki projekat da radim pa reko da cujem sta drugi kazu

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 2:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izasao je phpBB3 koji ima mnogo vise opcija od prethodne verzije ali to sve je jako sveze... tako da bih ti preporucio da se drzis ili phpBB2 ili SMF-a.

SMF je izasao posle phpBB2 i ima dosta opcija koje phpBB2 nema u osnovnoj verziji, a pored toga radi i dosta lepo... mada je finalna odluka ipak na tebi Smile

mladen_v
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

monaco.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam za to izdanje, samo sto kazu da ima dosta propusta, ipak cu sacekati jos malo pa mozda na phpbb3 prijeci

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve sto je novo u principu nije sigurno... jer mnogo stvari tu treba da slegne... a za to treba dosta vremena... evo recimo Vista... savrsenstvo.. tamo ovamo, a vec je izasao SP1... i ceo sistem je u sustini sviranje...

nenadmorpheus
Just me
Just me

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 21, 2007 9:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je primer M$ onda mozes reci i da je XP jos u fazi testiranja posto je busan... Very Happy
Kod M$ ta faza testiranja je malo duza. Very Happy

mladen_v
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

monaco.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 22, 2007 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad neko na ovaj post odg. nek onda moderatori obrisu.

dali je i ovo phpbb www.warezspace.eu, jer mi se forma svidja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> phpbb ili smf - webmasteri vase misljenje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon