www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što da uradim kad PREgladnim?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 4:28 pm    Naslov poruke: Što da uradim kad PREgladnim? Na vrh strane Na dno strane

Meni se dogodi da ujutru ne pojedem ništa jer mi je muka od bilo kakve hrane tako rano ( hm Rolling Eyes ), poslije podne ili za pauzu popijem kavu i poneku perecu ako se baš slučajno nađe na tacni a kad dođem doma i sjednem skužim da sam toliko gladna da ću past u nesvjest.

I onda ne znam kaj bi jela, jer mi se u biti ništa ne jede. Ne jede mi se kuvano, ni slano ni slatko ništa. A nešt moram inače ću umrijet.
Samo da naznačim da nikad nisam htjela smršat i da sam protivu toga svjesno i sa velikim uskličnikom. Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a zasto to radis samoj sebi? zar ne znas da je dorucak najvazniji obrok u toku dana?

nikakav savet ti ne treba osim da pocnes da doruckujes Wink

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

heh! ja sam ti skroz ista...pre 1 mi se gadi hrana...mogu uzeti cokoladu ili kafu, ali to je to...nikad ne jedem dok ne dodjem sa faxa (2-5 popodne, a ustajem u principu pre 6) i skontala sam da mi se zeludac bukvalno raspada jer tako pregladnela sednem i kao prase se ozderem...sad sam sebi uvela obavezu da na predavanju nesto grickam ma koliko da mi je muka...obicno je to neki cokoladni keks plus sokic jer je to jedino sto mogu da svarim...nije bas zdravo niti pametno da je to jedina hrana do dolaska kuci, ali od necega se mora poceti...sa cokoladnog planiram da predjem na obicni pa na integralni...ako budem imala srece mozda se postepeno uspem prebaciti na neko pecivo Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

*Stefy*
*samo njegova*
<b><i>*samo njegova*</i></b>

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2007
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako se kaže-"Doručak pojedi sam, ručak podijeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju". Doručak je najvažniji obrok i nikako ga ne bi smjela preskakati...Ako već ujutro hranu ne možeš da "smisliš", pojedi nešto laganije, čisto da ti želudac nije prazan...

kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze....

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
a zasto to radis samoj sebi? zar ne znas da je dorucak najvazniji obrok u toku dana?

Znam, da bar to radim namjerno pa da znam što da mjenjam. Ja sam i ujutru gladna ali mi se ne da pojesti ništa jer mi je muka.
Eto, kao što reče nastasenjka - kava i čokoladice i ja sam kao zadovoljna. A kad ujutru se i dogodi da se natjeram pojesti nešto više ( bar nešto iz pekare ) meni to protutnji za pola sata i ja sam opet gladna. I onda kad ponovo pojedem nešto dobro, ja sam za 15 minuta u WC-u i onda ponovo gladna. Sve ispraznim istog trena ..

I da, samo da kažem, to se upravo počelo dešavati kad sam se htjela ugojit. Pošto sam imala 52 kg, htjela sam nabacit još par jer sam se loše osjećala. I sad imam 49kg Shocked Otkad to čovjek kad jede više nego prije - mršavi ... Rolling Eyes

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a da ti odes do lekara? te jutarnje mucnine mi ne zvuce bas sasvim ok Rolling Eyes

i da ti on prepise ishranu, mislim da si nesto iskomplikovala sama sa tim sto si htela da se ugojis...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bila sam prije par mjeseci ( pošto to traje već dugo ) i on mi je rekao da se na silu natjeram da jedem ujutru ( Neutral pokušavala sam ali baš.. ), ali baš obilno i da neke vitamine pijem. Prepisao je to stresu i ne znam čemu još, međutim to se nastavilo.
Isto tako i kad se prenaspavate.. Dugo ne spavate i onda na kraju i ne možete zaspat od silnog umora. Isto tako je i meni sa ovim i zato ne znam kaj da radim.
Otići ću ja kod doktora..

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mogla bi...mozemo mi ovde da nagadjamo sve i svasta, ali se zna ko ce ti dati adekvatan savet

srecno Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni rekose da mi je takav bioritam...ne prija mu budjenje ni hrana pre 12, 1...mogu nocu i da ucim i da skitam i da radim i da jedem...nikakav problem...ujutru nisam nikakva...i to mi nije bio problem dok nisam pocela redovno da ustajem pre 6...od tada nisam ni za sta...jbg Neutral

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa eto, jedino kad mogu jesti tako rano ujutru je ako sam negdje bila vani cijelu noć i od alkohola i svega Confused Mr. Green - ogladnela. E, tad se baš mogu najesti i tad sam baš sretna. A ovako, luuudim, jer sam mnogo često na putu ujutru i vjerojatno je to ipak poremećen metabolizam.
A i pored svega toga, mogla bih se ugojit a ni to neće.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 28, 2007 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da ti nisi mozda trudna ako ti je ujutro muka od hrane? Laughing Laughing Laughing

nista ako si pregladnila, jedi ali umereno.. nemoj da se prezderes jer to nije dobro za stomak.. pustila si ga da gladuje i rad stomaka se ubrzao i sad ako mu odjednom das puno hrane... Rolling Eyes Rolling Eyes
umereno jedi tada.. Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 9:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
A da ti nisi mozda trudna ako ti je ujutro muka od hrane? Laughing Laughing Laughing

Nisam Smile Very Happy
A ne mogu drugačije.. Kad ne osjećam glad - ne osjećam i ne mogu jest. A onda kasnije, ako i osjetim to je već alarmno stanje pritisak pada itd i tad se prežderem, da izvinete. O tome se radi.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Što da uradim kad PREgladnim? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon