:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Meni se dogodi da ujutru ne pojedem ništa jer mi je muka od bilo kakve hrane tako rano ( hm ), poslije podne ili za pauzu popijem kavu i poneku perecu ako se baš slučajno nađe na tacni a kad dođem doma i sjednem skužim da sam toliko gladna da ću past u nesvjest.
I onda ne znam kaj bi jela, jer mi se u biti ništa ne jede. Ne jede mi se kuvano, ni slano ni slatko ništa. A nešt moram inače ću umrijet.
Samo da naznačim da nikad nisam htjela smršat i da sam protivu toga svjesno i sa velikim uskličnikom.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
a zasto to radis samoj sebi? zar ne znas da je dorucak najvazniji obrok u toku dana?
nikakav savet ti ne treba osim da pocnes da doruckujes
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
heh! ja sam ti skroz ista...pre 1 mi se gadi hrana...mogu uzeti cokoladu ili kafu, ali to je to...nikad ne jedem dok ne dodjem sa faxa (2-5 popodne, a ustajem u principu pre 6) i skontala sam da mi se zeludac bukvalno raspada jer tako pregladnela sednem i kao prase se ozderem...sad sam sebi uvela obavezu da na predavanju nesto grickam ma koliko da mi je muka...obicno je to neki cokoladni keks plus sokic jer je to jedino sto mogu da svarim...nije bas zdravo niti pametno da je to jedina hrana do dolaska kuci, ali od necega se mora poceti...sa cokoladnog planiram da predjem na obicni pa na integralni...ako budem imala srece mozda se postepeno uspem prebaciti na neko pecivo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Kako se kaže-"Doručak pojedi sam, ručak podijeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju". Doručak je najvažniji obrok i nikako ga ne bi smjela preskakati...Ako već ujutro hranu ne možeš da "smisliš", pojedi nešto laganije, čisto da ti želudac nije prazan...
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | a zasto to radis samoj sebi? zar ne znas da je dorucak najvazniji obrok u toku dana?
|
Znam, da bar to radim namjerno pa da znam što da mjenjam. Ja sam i ujutru gladna ali mi se ne da pojesti ništa jer mi je muka.
Eto, kao što reče nastasenjka - kava i čokoladice i ja sam kao zadovoljna. A kad ujutru se i dogodi da se natjeram pojesti nešto više ( bar nešto iz pekare ) meni to protutnji za pola sata i ja sam opet gladna. I onda kad ponovo pojedem nešto dobro, ja sam za 15 minuta u WC-u i onda ponovo gladna. Sve ispraznim istog trena ..
I da, samo da kažem, to se upravo počelo dešavati kad sam se htjela ugojit. Pošto sam imala 52 kg, htjela sam nabacit još par jer sam se loše osjećala. I sad imam 49kg Otkad to čovjek kad jede više nego prije - mršavi ...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
a da ti odes do lekara? te jutarnje mucnine mi ne zvuce bas sasvim ok
i da ti on prepise ishranu, mislim da si nesto iskomplikovala sama sa tim sto si htela da se ugojis...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Bila sam prije par mjeseci ( pošto to traje već dugo ) i on mi je rekao da se na silu natjeram da jedem ujutru ( pokušavala sam ali baš.. ), ali baš obilno i da neke vitamine pijem. Prepisao je to stresu i ne znam čemu još, međutim to se nastavilo.
Isto tako i kad se prenaspavate.. Dugo ne spavate i onda na kraju i ne možete zaspat od silnog umora. Isto tako je i meni sa ovim i zato ne znam kaj da radim.
Otići ću ja kod doktora..
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
|
|
mogla bi...mozemo mi ovde da nagadjamo sve i svasta, ali se zna ko ce ti dati adekvatan savet
srecno
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
meni rekose da mi je takav bioritam...ne prija mu budjenje ni hrana pre 12, 1...mogu nocu i da ucim i da skitam i da radim i da jedem...nikakav problem...ujutru nisam nikakva...i to mi nije bio problem dok nisam pocela redovno da ustajem pre 6...od tada nisam ni za sta...jbg
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Pa eto, jedino kad mogu jesti tako rano ujutru je ako sam negdje bila vani cijelu noć i od alkohola i svega - ogladnela. E, tad se baš mogu najesti i tad sam baš sretna. A ovako, luuudim, jer sam mnogo često na putu ujutru i vjerojatno je to ipak poremećen metabolizam.
A i pored svega toga, mogla bih se ugojit a ni to neće.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
A da ti nisi mozda trudna ako ti je ujutro muka od hrane?
nista ako si pregladnila, jedi ali umereno.. nemoj da se prezderes jer to nije dobro za stomak.. pustila si ga da gladuje i rad stomaka se ubrzao i sad ako mu odjednom das puno hrane...
umereno jedi tada..
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | A da ti nisi mozda trudna ako ti je ujutro muka od hrane?
|
Nisam
A ne mogu drugačije.. Kad ne osjećam glad - ne osjećam i ne mogu jest. A onda kasnije, ako i osjetim to je već alarmno stanje pritisak pada itd i tad se prežderem, da izvinete. O tome se radi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|