:: |
Jeste li ulagali u investicijske fondove? |
Da, jesam! |
|
80% |
[ 4 ] |
Nisam jos, ali budem... |
|
20% |
[ 1 ] |
Nisam jos niti cu ikad... |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne znam, neodlucan sam... |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 5 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Vjerujem da ste culi za njih, popularni su u zadnje vrijeme, a mnogi rade vrlo dobro...
Jeste li ikad ulagali u te fondove, ako jeste, kakva su vam bila iskustva, ako niste, jeste li razmisljali o tome?
Ja jesam i imam solidna do vrlo dobra iskustva ali nisam jos probao u Srbiji (imam namjeru)...
-----------
Molim vas izbjegnimo navodjenje imena fondova, reklamiranje ili slicno...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jesam, ulagao sam. Fondovi iz UAE. Zadovoljan sam. U poslednje vreme nemam toliko vremena da se sam bavim time, tako da sam se povukao. Premishljam se da se okushami na indijskom trzhishtu, samo ne u u oblasti IT. (nadam se da ovim pominjanjem nisam prekrshio molbu iznad)
|
|
|
|
beyondmyself Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 46
|
|
jesam u SR. razmisljam za DE.
|
_________________ Blago onom ko rano poludi,zivot mu prodje u radosti i veselju |
|
|
|
|
teletrader Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Apr 2009 Poruke: 2
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|