:: |
Autor |
Poruka |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Recimo da vasi roditelji uopste ne vole osobu sa kojom ste...i daju vam ultimatum "Mi ili on/ona"? Sta bi na to uradili?
Moje misljenje je da mojim roditeljima treba biti sreca kad sam ja srecna. Sebicno mi je to od roditelja posebno da daju ultimatume za takve stvari.
Koje je vase misljenje?
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
E,sad, kompleksno je to pitanje. Mac sa dve ostrice. Ovako, npr,ja jako cenim misljenje moje mame,ona retko kad pogresi u proceni neke licnosti,ali.. pitanje je sta bih uradila kada bi kategoricki odbijala da prihvati mog dragog. Sve zavisi koji su to razlozi,sta to kazu roditelji,zasto su protiv. Mozda im se ne svidja doticni. Mozda imaju "problem" sa vama,a ne sa vasom vezom. Mozda misle da cete/cemo zabrljati itd..
Sve to ima svoje.
Svakako treba stati braniti svoj stav,naravno ako imate argumente za to. Opet, ne treba olako odbacivati kritike roditelja. Sve lepo odmeriti pa onda krenuti dalje..
Kao i uvek,preporucujem prvo razgovor,pre nekih radikalnih "delanja"
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ja uglavnom nikada nikoga ne slusam, a pogotovu ne svoje roditelje. Ne samo sto se tice ovih stvari, nego uopste.
Konkretno, imao sam takav problem jednom. Resio sam to tako sto od tada nikada vise nisu saznali ni da li imam devojku ili nemam, a zabranio sam im i da me tako nesto pitaju.
Rekao sam im: "Kad se budem zenio, upoznacu vas. Do tada necu da cujem ni da se ta tema spomene preda mnom".
Evo, proslo 4 godine od tada, i nemam nikakvih problema.
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ovo je veoma veliki mac sa dve ostrice .. ali na kraju opet moze da dodje do veoma dobrog sporazuma ako svojim roditeljima dokazes da je ta osoba nesto sto tebe cini srecnim .. a ako ti roditelji ne shvate sta tebe cinim srecnim onda ... stvarno ne znam sta bih trebalo da se uradi da im dokazes da si srecan ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Melody* Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 112
|
|
Moji roditelji ne biraju meni decka, nego to ja sama radim, mogu da saslusam njihovo misljenje, al ne i da poslusam. Izmedju ostalog, ako me stave izmedju njih i njega, i ako sam vec dugo sa njim, izabrala bi njega.
|
ljubav ovdje vise ne stanuje...* |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Imala sam takav problem, moji uopste nisu voleli mog bivseg ali ja sam ipak bila sa njim. Oni su mogli da postave ultimatum ali su isto tako su svesni cinjenice da cu ja da ga vidjam znali oni ili ne.
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
mojim roditeljima se dopada moj decko...tako da ja nemam tih problema....
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Moja se majka mesala u svaku moju vezu,sve dok joj nisam skrenuo paznju na to,jer ja biram devojku skojom sam i ja upoznajem tu devojku i ja odredjujem da li mi odgovara ili ne,a ne moji roditelji. Vise se ne mesaju.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
moja mama je jako komplikovana osoba, i znala sam da, ko se sa njom slozi, taj ce da leti sto dalje od mene...salim se ali ne zelim da se obazirem na komentare moje majke, ipak sam ja ta koja bira sebi a ne ona, bez obzira da li se slaze ili ne
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Moja mama ima obicaj da prica neke stvari o mom decku. Ne negativne, nego recimo: "Gde je ________?", "Spava" "Kako ovako rano spava?????", ili "Gde je _______?" "Istekao mu net" "Bas u subotu?" I tako te gluposti, i vec sam joj milion puta rekla da mi to smeta.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
moji roditelju poštuju moga dečka kao i njegovi mene,tako da se nikada nisam našla u takvoj situaciji..i mislim da mi oni to nikada ne bi učinili
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
Citat: | Recimo da vasi roditelji uopste ne vole osobu sa kojom ste...i daju vam ultimatum "Mi ili on/ona"? Sta bi na to uradili? |
naravno da bih izabrala i izabrala sam njega, ali nikad nisu pravili probleme.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|