:: |
Autor |
Poruka |
v-djuric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Dec 2006 Poruke: 4
|
|
Imam jedan problem, posto koristim prepaid adsl a ne flat ne bih hteo da mi MB idu dzabe, a na nekim sajtovima sa youtube i drugim video sadrzajima, video krene sam iako ja nisam pritisnuo play, kada pritisnem pauzu slika se samo zamrzne a on i dalje nastavi da ucitava clip pa mi dodje na isto da li ga pogledo ili ne, takodje nastavi sa ucitavanjem i kad pritisnem stop na internet stranici. Koristim IE6 i imao kerio firewall.
Da li moze nekako da se zaustavi ucitavanje clipa a ne samo da se pauzira?
Verovatno bi moglo u keriu ali ja ne bi da zaustavim bas sve.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Koristi npr Operu...
Ona ima mogucnost da disableujesh prikaz flash animacija na stranici...
Exploder ne znam da li ima...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
badLuck Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 6
|
|
Postoji i kod Firefox-a add-on sa kojim mozes da blokiras sve animacije radi brzeg i kvalitetnijeg surfovanja. Add-on se zove AddBlock.
|
|
|
|
|
|
v-djuric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Dec 2006 Poruke: 4
|
|
badLuck je napisao/la sledeće: | Postoji i kod Firefox-a add-on sa kojim mozes da blokiras sve animacije radi brzeg i kvalitetnijeg surfovanja. Add-on se zove AddBlock. |
Instalirao sam mozilla firefox 2.0.0.11 i skinuo sam add-ons - addblock, vidim da tu moze da se blokira sve pojedinacno, ali za svaki sajt gde idem treba da blokiram to sto necu.
Da li ima neka komanda da se ubaci u filter da za svaku posecenu stranicu on meni blokiran npr. flash animaciju ili jpg...
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
U operi moze da se blokira flash uopshte.
Za sve stranice...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|